Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 4:00

Στο Νο.152 του κόσμου η Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Μετά την σπουδαία εβδομάδα της στο Monastir της Τυνησίας, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε 23 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.152 της παγκόσμιας κατάταξης.

Και αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ θετική για τις Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ να είναι εκείνη που ξεχώρισε, χάρη στην καταπληκτική της εβδομάδα στο Monastir.

Η 29χρονη Ελληνίδα, ξεκινώντας από τα προκριματικά του Jasmin Open, κατάφερε να προκριθεί μέχρι τις “16” καλύτερες, όπου κοίταξε στα μάτια την Elise Mertens, από την οποία ηττήθηκε μετά από 3 σετ μάχης. Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες μετά, η Mertens κατέκτησε τον τίτλο στο 250άρι του Monastir.

Χάρη στην πορεία της στο Monastir, η Παπαμιχαήλ κέρδισε 23 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.152 της παγκόσμιας κατάταξης, πλησιάζοντας πολύ και τον προσωπικό της ρεκόρ, που είναι το Νο.147.

Πάντα κορυφαία Ελληνίδα φυσικά είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία παρέμεινε αυτή την εβδομάδα στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινάει την Παρασκευή η διάθεση του με τιμή μεταξύ 1,4 έως και 1,55 ευρώ – Πότε αρχίζει το myΘέρμανση

Επόμενο Άρθρο

Τούρκοι διεκδικούν ελληνικά εδάφη και περιουσίες με τίτλους ιδιοκτησίας των Οθωμανών! – Ανάμεσά τους και η Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...