Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 23:54

Στο νοσοκομείο με μικρές εκδορές ο οδηγός του δικύκλου που τον χτύπησε αγριογούρουνο

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας μεταφέρθηκε ο οδηγός του δικύκλου, τον οποίο το απόγευμα της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Ιωαννίνων στο ύψος της Σαμψούντας, τον χτύπησε αγριογούρουνο με μεγάλη δύναμη και τον πέταξε στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός, ιδιοκτήτης καταστήματος πωλήσεων δικύκλων και αξεσουάρ, οδηγούσε ένα σκούτερ μεγάλου κυβισμού, φορώντας κράνος και προστατευτική στολή.

Αυτά ήταν τα δύο πράγματα που πραγματικά του έσωσαν την ζωή από τη μανία του ζώου τεραστίων διαστάσεων, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ξεπερνούσες ακόμη και τα 150 κιλά.

Ο οδηγός μετά το αρχικό ΣΟΚ, σηκώθηκε από το οδόστρωμα, ενώ διερχόμενοι οδηγοί Ι.Χ που είδαν το περιστατικό δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν τον είδαν να τους λέει ότι είναι απολύτως καλά.

Το onprevezanews.gr μίλησε με τον οδηγό, ο οποίος βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στο νοσοκομείο με μικρές εκδορές.

”Δεν πιστεύω ακόμη ότι μετά από μία τέτοια σύγκρουση είμαι ζωντανός χωρίς τραυματισμό σοβαρό. Πραγματικά είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Το αγριογούρουνο ήρθε ξαφνικά και με μανία προς την δική μου πορεία και με πέταξε κάτω. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ευτυχώς είμαι ζωντανός” δηλώνει στο onprevezanews.gr.

Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες το σκούτερ έπαθε μεγάλες υλικές ζημιές από την σφοδρή σύγκρουση με το γιγαντόσωμο ζώο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Παιδική Παράσταση του Χειμώνα ”Ο Μικρός Πρίγκιπας“ – κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις

Επόμενο Άρθρο

Για τα νοσοκομεία…. «λεφτά υπάρχουν» του Βασίλη Ιωάννου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...