Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:29

Στο δημοτικό σχολείο του Μύτικα περιμένουν τους μαθητές… με εκπλήξεις

Όλο αυτό το διάστημα οι δασκάλες του δημοτικού σχολείου του Μύτικα στην Πρέβεζα δεν έπαψαν ούτε στιγμή να προσφέρουν στους μαθητές όλων των τάξεων απλόχερα την βοήθειά τους, ενώ να περιμένουν πως και πως την επαναλειτουργία του σχολείου.

Για να γίνει κάτι τέτοιο έπρεπε να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των ειδικών, οι οποίοι θα ήταν αρμόδιοι στο να δώσουν το ‘’πράσινο’’ φως για να επιστρέψουν και πάλι οι μαθητές στις τάξεις.

Κάτι τέτοιο θα γίνει αύριο Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 8 και κάτι θα χτυπήσει και πάλι το κουδούνι και οι μικροί μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία, όχι όμως όπως τα άφησαν.

Έχουν παρθεί όλα τα μέτρα, οι αποστάσεις μεταξύ των θρανίων και φυσικά απολυμαντικά σε όλους τους χώρους των σχολικών συγκροτημάτων.

Οι δασκάλες του δημοτικού σχολείου του Μϋτικα όμως θέλοντας να κάνουν τους μικρούς μαθητές να αισθανθούν ακόμη καλύτερα έπειτα από σχεδόν δύο μήνες απουσίας, ετοίμασαν εκπλήξεις στους μικρούς μαθητές.

Ναι μεν όλα τα μέτρα έχουν παρθεί, αλλά έχουν τοποθετηθεί και μπαλόνια σε κάθε θρανίο για όλους τους μαθητές, όπου μάλιστα οι δασκάλες κάθισαν και ζωγράφισαν φατσούλες με χαμόγελα.

Η δασκάλα του δημοτικού σχολείου Μύτικα κα Έλενα Μπαρμπαγιάννη γράφει στο προσωπικό της προφίλστο facebook:

‘’Η τάξη μας έτοιμη! Σας περιμένω! Καλή αρχή στους συναδέλφους και στους μαθητές μας …’’

Προηγούμενο Άρθρο

Ανοίγουν την Δευτέρα δημοτικά, νηπιαγωγεία και ειδικά σχολεία – Πως θα λειτουργήσουν

Επόμενο Άρθρο

Καλό μήνα με μείωση ΦΠΑ στο 13% – Σε ποια προϊόντα και υπηρεσίες θα ισχύσει

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...