Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 0:21

Στον ΠΑΟΚ η Πρεβεζάνα Ελπίδα Κατσάνου!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠAOK:

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Ελπίδα Κατσάνου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 01/03/2002, η Ελπίδα Κατσάνου αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει ύψος 170cm, είναι δεξιοπόδαρη αλλά έχει την ευχέρια να παίξει και με τα δύο πόδια.

Ξεκίνησε την καριέρα της σε μικρή ηλικία στον Κεραυνό Θεσπρωτικού και μέχρι τα 15 της χρόνια αγωνίστηκε στις ακαδημίες αρρένων της ομάδας.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Α.Ο. Άρτας πριν πάρει μεταγραφή για το Γ.ΠΟ. Γιάννενα με την φανέλα των Ηπειρωτών την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με 5 γκολ.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ελπίδα Κατσάνου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Την νέα χρονιά σίγουρα με την ομάδα θα πάμε να διεκδικήσουμε για ακόμα μια φορά το πρωτάθλημα. Όσον αφορά το Champions League, θέλουμε σίγουρα την πρόκριση, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια των παιχνιδιών. Θα χρειαστεί να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους αγώνες. Απ’ την μεριά μου, είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ήρθα να μάθω να δουλέψω και να συνεισφέρω στην ομάδα όσο καλύτερα μπορώ. Τέλος, μεγάλος προσωπικός μου στόχος είναι η κλήση στην Εθνική Ομάδα».

Καλώς ήρθες Ελπίδα!”

Από την πλευρά μας η Διοίκηση του Κεραυνού εύχεται στην Ελπίδα, κάθε αθλητική και προσωπική επιτυχία με τη φανέλα του ΠAOK.

Προηγούμενο Άρθρο

Κανονικά οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις Δήμου Πρέβεζας τηρώντας όλα τα μέτρα

Επόμενο Άρθρο

Την άδεια λειτουργίας “Αθλητικής Εγκατάστασης Αεραθλητισμού” στην Καμαρίνα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...