Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 22:39

Στον βαθμό της Αντιπλοιάρχου προήχθη η Λιμενάρχης Πρέβεζας Σταματία Μαργέλη

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν 33/2021 Προεδρικό Διάταγμα στις 25 Μαΐου 2021, η Λιμενάρχης Πρέβεζας Ματίνα Μαργέλη, προήχθη στον βαθμό της Αντιπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος, παραμένοντας στην θέση της στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας.
Η κα Μαργέλη, είναι μία από τις πλέον έμπειρες γυναίκες αξιωματικούς που διαθέτει το Λιμενικό Σώμα, αφού μετά την μακρά θητεία της στο σώμα, έχει εμπειρία, ενώ δεν λείπουν και οι επιτυχίες που έχουν γίνει από τους άντρες του λιμενικού σώματος, υπό τις οδηγίες της.
“Ο καθένας, αποδεικνύει την αξία του, μέσα από τη δουλειά του, επιβάλλεται και καταρρίπτει όλες προκαταλήψεις” είχε πει στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα «7ΜΕΡΕΣ» η κα Μαργέλη, πριν από περίπου δύο μήνες, σε ερώτηση, πως είχε πάρει την απόφαση από την δημοσιογραφία να μεταπηδήσει στο Λιμενικό Σώμα.
“Στην αρχή, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους συναδέλφους μου, γιατί είχαν συνηθίσει άνδρα Λιμενάρχη. Με αντιμετώπισαν διστακτικά, με επιφύλαξη και με προκατάληψη. Σήμερα, μπορώ να πω ότι, όχι απλά με έχουν αποδεχτεί, αλλά έχω και τη συμπαράστασή τους και τη στήριξη τους. Λειτουργούμε ως μία ομάδα, συλλογικά. Ίσως να χρειάστηκε λίγο παραπάνω να τους δείξω ότι αξίζω, αλλά πλέον με αντιμετωπίζουν ισότιμα και ίσως πολύ καλύτερα από το να είχαν άνδρα προϊστάμενο σε ορισμένα θέματα” συμπληρώνει.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (28/06/2021 – 04/07/2021)

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 395 νέα κρούσματα, 21 θάνατοι και 239 διασωληνωμένοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...