Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:14

Στις καθυστερήσεις έκανε την ανατροπή ο Κεραυνός Θεσπρωτικού

Ούτε ο μεγαλύτερος σεναριογράφος ταινιών θρίλερ δεν θα μπορούσε να γράψει το φινάλε του αγώνα Κεραυνού Θεσπρωτικού με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, με τους γηπεδούχους να ”αρπάζουν” τη νίκη κυριολεκτικά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μπορεί ο Εθνικός Φιλιππιάδας να προηγήθηκε στο 53ο λεπτό με το τέρμα του Γυφτωκώστα, όμως η ομάδα του Θεσπρωτικού δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Στο 90ο λεπτό ο Νικολαϊδης ισοφάρισε σε 1-1 από την γραμμή του πέναλτι, για να έρθει ο Σιώρος να πετύχει το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους στο 93ο λεπτό.

Οι παίκτες του Κεραυνού δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη, με τη λήξη του παιχνιδιού να τους βρίσκει όλους αγκαλιασμένους, πανηγυρίζοντας την μεγάλη αυτή νίκη.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Νάστος – Ζώτος

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Παναγιωτίδης, Χουλιάρας, Ντάφλος, Παπανίκου (67΄ Νικολαΐδης), Ζήκας (85΄ Τσιότσιος), Παφίλας, Μαργαρίτης, Πανούσης, Σιώρος (94΄ Τζούκας) , Μπόμπορης, Δημουλιάς.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημητρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Δερβίλης, Πάνου (46΄ Νικηφορίδης), Λάκκας (46΄ Χρηστογιάννης), Κακιώνης, Χούσος, Τσιάπι, Γυφτοκώστας (54΄ Λύτος), Σιδηρόπουλος, Νίκου, Μπεζεβέγκης (60΄ Ιωάννου).

Φωτογραφία: sportime24.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Τρίποντο” με Γκολάκου ο Λούρος μέσα στην Βόνιτσα

Επόμενο Άρθρο

Χαλαρά ο Απόλλων Πάργας και χωρίς άγχος πήρε τη νίκη (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...