Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 9:43

Στην 4η θέση η ομάδα του Α.Γ.Σ Καλλισθένη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σόφιας

Ένας ακόμη αγώνας έφτασε στο τέλος του. Ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τις Ελληνικές ομάδες που έλαβαν μέρος στις μικρές κατηγορίες του πρωταθλήματος επέφερε τεράστια εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Μια 4η θέση για τον σύλλογο «ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ – Ωρωπού ΠΡΕΒΕΖΑΣ» στην κατηγορία 8 – 10 και μια 7η Θέση για τον σύλλογο «ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» στην κατηγορία 12 – 14 όπου έκαναν μια παρά πολύ ωραία και υποσχόμενη παρουσία.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, παράγοντες, κριτές και γονείς για την συμμετοχή και την στήριξη όλων.

Στο διάλυμα των αγώνων ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ κος Γεώργιος Βαϊόπουλος είχε συνομιλίες με την αντιπρόεδρο της IFAGG κυρία Elena Dukova όπου συζητήσανε θέματα της ομοσπονδίας καθώς και για τους 1ους Βαλκανικούς Αγώνες του αθλήματος που θα γίνουν στην Πρέβεζα από τις 8 – 10 Ιουλίου, καθώς και την οργάνωση διεθνούς αθλητικού καμπ μετά τους αγώνες με διεθνείς προπονητές και κριτές.

Τέλος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας συμφώνησε με το Τουρκικό σωματείο Safkar της Κωνσταντινούπολης, από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Τουρκία που εκπροσωπεί την AGG στην Τουρκία, συνεργασία με την ομοσπονδία μας για την καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ μεταξύ των δυο χωρών αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Να τονίσουμε εδώ ότι το 2023 προβλέπεται να γίνουν οι Μεσογειακοί αγώνες του αθλήματος στην Κωνσταντινούπολη.

Επόμενο μας ραντεβού…. στην Πρέβεζα!!

Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Μαΐου 2022.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα ψηφοδέλτια για τις εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (Δείτε όλα τα ονόματα)

Επόμενο Άρθρο

Πάμε για το Πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη – Όλα για όλα για τον Φιλαθλητικό (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...