Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:50

Στην 1η θέση ο Αντρέα Μίτα στον πρώτο του αγώνα σε ανοικτό στίβο με 2.10 – Άφησε πίσω του 5 Αμερικανούς

Στον Kirk Baptiste Spring Break Invitational αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου στο γήπεδο Tom Tellez Track του Χιούστον στο Τεξας, ο Αντρέα Μίτα στον πρώτο του αγώνα σε ανοικτό στίβο κατάφερε και πήρε την 1η θέση περνώντας τα 2,10μ. στην πρώτη του προσπάθεια, αφήνοντας πίσω του 5 Αμερικανούς.

Ο Πρεβεζάνος αθλητής που ανήκει στον Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας, είναι πρωτοετείς στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον με υποτροφία, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό καθημερινά στους στίβους.

Ο Αντρέα Μίτα ξεκίνησε τις προσπάθειές του από τα 2,00 μ. που τα πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, τα 2,05μ. επίσης τα πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, ενώ τα 2,10μ. με την πρώτη,

Στην συνέχεια αποφάσισε να δοκιμάσει στα 2,15μ. όπου είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες για να ακολουθήσει μία ακόμη αποτυχημένη στα 2,20μ.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Αντρέα Μίτα σε ανοικτή στίβο, μετά τους 4 αγώνες που έδωσε στον κλειστό στίβο.

Προηγούμενο Άρθρο

Η απόδοση τιμής σε πρόσωπα ή ιστορικά γεγονότα, πρέπει να απηχεί την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των δημοτών, ούτως ώστε να μην εγείρονται αμφισβητήσεις και να τυγχάνει υπόστασης η απόφαση της Δημοτικής αρχής

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (24 Μαρτίου – 30 Μαρτίου 2024)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...