Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 4:11

Στην Χαλκίδα οι κορασίδες της Νικόπολης για την Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Στην Χαλκίδα θα διεξαχθεί η Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων με την συμμετοχή και της ομάδας Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΒΔΕ, κερδίζοντας στον τελικό τα Ιωάννινα με 48-33.

Η ομάδα των κορασίδων είχε αφιερώσει το κύπελλο αφιερώθηκε στο Θοδωρή Μυζίκο, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή, αλλά και την υποστήριξη που παρείχε στα γυναικεία τμήματα του μπάσκετ.

Έτσι μετά την σπουδαία αυτή κατάκτηση, η ομάδα μπάσκετ Σ.Κ Νικόπολη με προπονητή τον Κώστα Αντύπα ταξιδεύουν για την πόλη της Χαλκίδας, εκεί όπου από τις 13 έως και 15 Μαΐου θα δώσουν τρία σημαντικά παιχνίδια με αντίπαλες τις ομάδες:

Β’ Όμιλος (Χαλκίδα)

  1. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
  2. ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
  3. ΑΟ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
  4. ΕΓΣ ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Στην Β’ φάση οι ομάδες έχουν χωριστεί σε 5 ομίλους, από τους οποίους οι 8 πρώτες ομάδες θα περάσουν στην φάση των 8 καλύτερων ομάδων κορασίδων της Ελλάδας.

Η ομάδα της Νικόπολης έχει ως εξής:

Σ.Κ Νικόπολη (Αντύπας-Σταμάτη): Μπάμπη, Λιάλιου, Κωστή, Σουλιώτη, Μικρούλη, Γκοράτσα, Φλωρά-Καχριμάνη, Παππά, Ρεμεντζα, Τούση, Μπάκα, Ντάτσα-Μαστρογιάννη.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Με ονομαστική λίστα η είσοδος στον αγώνα ΑΣ Ελπίς – ΦΓΣ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Νίτσας προς δημοτική αρχή: ”Η δημοτική αρχή του κου Γεωργάκου φροντίζει διαρκώς να αποδεικνύει την πολιτική της ανυπαρξία΄΄

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...