Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 23:56

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 10ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας – Μέχρι τις 18 Αυγούστου οι δηλώσεις συμμετοχής

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 10ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα από 20 έως 22 Αυγούστου, στα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, με διοργανωτή τον ΣΚ Νικόπολη Πρεβεζας. Την φετινή διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.Το φετινό τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θεόδωρου Μυζίκου, του πρωτο-πόρου της καλαθοσφαίρισης στην Πρέβεζα και στην βορειοδυτική Ελλάδα, που συ-νετέλεσε με το σπουδαίο του έργο στην ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας. Συνδιοργανωτές του Τουρνουά είναι ο Δήμος Πρέβεζας και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας (Περιφέρεια Ηπείρου) ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Η Οργανωτική Επιτροπή προκειμένου να μην δημιουργηθεί οποιαδήποτε λαθεμένη εντύπωση στους φίλους και φίλες του Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας, που διοργανώνεται εδώ και 10 χρόνια από το Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας, ενημερώνει ότι το Τουρνουά δεν έχει καμία σχέση με το λεγόμενο «FIBA 3×3 Greece Tour 2021», που διοργανώνεται από ιδιώτες στις 24-26 Αυγούστου στην Πρέβεζα.

Ακόμη η οργανωτική επιτροπή του 10ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας ενημερώνει τους φίλους και τις φίλες του Τουρνουά ότι καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στο Τουρνουά είναι η 18η Αυγούστου, τονίζοντας ότι ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 65 ομάδες όλων των κατηγοριών. Ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6959553341 και 6956012461.

Δηλώσεις συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/…/1LTv2-nhxZx…/edit

 

Προηγούμενο Άρθρο

Rapid Test σε Καναλλάκι και Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Καταγγελία πολίτη: ”’Εκοψαν τα χόρτα αλλά ξέχασαν να τα πάρουν”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...