Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 23:03

Στην Πρέβεζα το υπερπολυτελές γιοτ Εμίρη του Κατάρ (φωτογραφίες-βίντεο)

Έκπληκτοι μένουν όλοι όσοι βρεθούν στο λιμάνι της Πρέβεζας, αφού το πρωΐ της Παρασκευής έδεσε στον εμπορικό λιμένα ένα εντυπωσιακό σούπερ–γιοτ με αραβικά γράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το σούπερ γιοτ Al Lusail με σημαία Κατάρ, το οποίο ανήκει στον 39χρονο Σείχη Tamim bin Hamad Al Thani, ο οποίος είναι ο Εμίρης του Κατάρ.Ο 39χρονος Σεΐχης κατέχει διάφορες κυβερνητικές θέσεις και ασχολείται ιδιαίτερα με τον αθλητισμό και είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της Paris Saint-Germain μέσω της εταιρείας που ίδρυσε υπό την επωνυμία Oryx Qatar Sports Investments.

Μάλιστα ο Εμίρης του Κατάρ Tamim bin Hamad Al Thani είναι είναι ο τέταρτος γιος του προηγούμενου εμίρη και έχει βρεθεί στο παρελθόν σε διάφορα κυβερνητικά πόστα, έχει αναλάβει την προώθηση αρκετών αθλητικών διοργανώσεων στην χώρα.Σε ότι αφορά στο σούπερ γιοτ που «έδεσε» στην Πρέβεζα, το Al Lusail στα 123 μέτρα μήκους και με κόστος που φτάνει τα 300 εκατομμύρια δολάρια, έχει όλα όσα χρειάζεται ένας Σεΐχης και οι προσκεκλημένοι του.

Εκτός από τις σουίτες, διαθέτει και γυμναστήριο, πισίνα, σαλόνι ομορφιάς, γκαράζ για πολυτελή μικρότερα σκάφη, κινηματογράφο, BBQ, beach club, χώρο προσγείωσης ελικοπτέρου και άλλα πολλά.Μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα ενώ έχει πλήρωμα 56 ατόμων.

Ο Εμίρης του Κατάρ αναμένεται να φτάσει αύριο Σάββατο με το ιδιωτικό του αερσκάφος στο αεροδρόμιο του Ακτίου και από εκεί θα μεταβεί στην θαλαμηγό, όπου θα ξεκινήσει ταξίδι στα νησιά του Ιονίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Την υπερπολυτελή θαλαμηγό πρακτορεύεται το Sardelis Shipping Agency & Yacht Services

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Σωματείο Συνταξιούχων Ν. Πρέβεζας: Μη καταβολή των αυξήσεων νόμου 4670/2021

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Νίτσας προς Νίκο Γεωργάκο: ”Η Πρέβεζα δεν είναι τσιφλίκι σου…”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...