Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 18:15

Στην Πρέβεζα ο ‘’Πύρρος της καρδιά μας’’ – Σημαντικές εξελίξεις και νέα για την άρση βαρών στην Πρέβεζα

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας κατά την επίσκεψή του στην Πρέβεζα, που όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του onprevezanews.gr είναι η δεύτερη φορά και σίγουρα όχι η τελευταία.

Ο Πύρρος Δήμας συνοδευόμενος από τον προπονητή και συνεργάτη του, τον Πρεβεζάνο Δημήτρη Λαδιά, καθώς επίσης και από την ειδική σύμβουλο σε θέμα αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας κα Παναγιώτα Γεωργάκου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο το απόγευμα της Κυριακής στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Γεωργάκος καλωσόρισε τον Πύρρο Δήμα καθώς και τον συνεργάτη του με τους οποίους μίλησαν για τις τελευταίες και ευχάριστες εξελίξεις στο αγώνισμα της Άρσης Βαρών στην Πρέβεζα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ενημερώθηκε για την μέχρι σήμερα πορεία του συλλόγου στην Πρέβεζα, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ δήλωσε ότι ο Δήμος θα στηρίξει όποιες προσπάθειες γίνουν σε υποδομές, προκειμένου η πόλη να μπορέσει να διοργανώσει σημαντικούς αγώνες και όχι μόνο.

Ο Πύρρος Δήμας αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr τόνισε ότι είναι σημαντικό ο Δήμος να προσφέρει και να βοηθάει τέτοιες προσπάθειες, ενώ και ο ίδιος δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του συνεργάτη του Δημήτρη Λαδιά, για την καλύτερη προβολή του αθλήματος.

Ο Πρεβεζάνος προπονητής και συνεργάτης του χρυσού Ολυμπιονίκη Δημήτρης Λαδιάς, μιλώντας και αυτός με την σειρά του στην κάμερα του onprevezanews.gr ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας για την στήριξη, ενώ είπε ότι είναι σίγουρο ότι και με την βοήθεια του Πύρρου Δήμα, το άθλημα της άρσης βαρών στην Πρέβεζα θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές.

Δείτε τις δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και του Δημήτρη Λαδιά

Προηγούμενο Άρθρο

Γιώργος Ζιώρης (Burano Camping Beach Bar): ”Η ασφάλεια των πελατών μας η προτεραιότητά μας” (Βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας μικρού μήκους του Κυριάκου Κοτσίνη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...