Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 19:20

Στην Πρέβεζα οι 1οι Βαλκανικοί Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Η Πρέβεζα είναι έτοιμη να υποδεχθεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της φετινής χρονιάς.

Από 8 έως 10 Ιουλίου το ΔΑΚ Πρέβεζας θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τους 1ους Βαλκανικούς αγώνες αισθητικής ομαδικής γυμναστικής.

Έξι χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιταλία, Μολδαβία, Τουρκία) με 55 ομάδες και περισσότερους από 550 αθλήτριες θα βρεθούν στην Πρέβεζα για ένα εκρηκτικό αθλητικό τριήμερο γεμάτο χρώματα, χορό και γυμναστική.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και ο πρόεδρος Γιώργος Βαϊόπουλος, εμπιστεύτηκαν την Πρέβεζα για την διοργάνωση αυτού του μεγάλου γεγονότος.

Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδία, η Πρέβεζα θα αποτελέσει σταθμό για μεγάλες διοργανώσεις, ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και η διοργάνωση ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Σημαντική συμβολή για την ανάληψη της διοργάνωσης έπαιξαν οι δύο σύλλογοι της Πρέβεζας Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα και και Α.Γ.Σ ”Καλλισθένης” με σημαντικές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που τελεί υπό την αιγίδα αλλά και ως μέλος -Α  της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Αισθητικής Γυμναστικής, ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και τα δύο αθλητικά σωματεία «Καλλισθένης» και «Κλεοπάτρα» που καλλιεργούν το άθλημα στην περιοχή.Παράλληλα δε με τους Βαλκανικούς αγώνες θα διεξαχθεί και ο Διεθνής αγώνας όπου θα λάβουν μέρος και χώρες εκτός Βαλκανίων.

Την Παρασκευή αναμένονται όλες οι αποστολές θα φτάσουν στην Πρέβεζα, ενώ από το Σάββατο το πρωΐ η καρδιά της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής θα χτυπά στην ”νύφη” του Αμβρακικού.

Οι 1οι Βαλκανικοί αγώνες θα μεταδοθούν σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι στο youtube – onprevezanews.gr από την εταιρία Live Streaming ”Media News Group”.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους δύο συλλόγους της Πρέβεζας, οι οποίοι απέδειξαν ότι με ομαδική δουλειά τα καλύτερα έρχονται…


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Καταπέλτης ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”Πρέβεζα” για τις -διαφημιστικές- πινακίδες στο ιστορικό κέντρο

Επόμενο Άρθρο

Ο Α.Γ.Σ ”ΕΥ ΖΗΝ” ετοιμάζει βαλίτσες για το Πανελλήνιο Κ20 στις Σέρρες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...