Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 5:48

Στην Κόνιτσα το οδοιπορικό του Σπύρου Ριζόπουλου (video)

Στην Κόνιτσα το οδοιπορικό του Σπύρου Ριζόπουλου – Οδικό δίκτυο και ιστορικό γεφύρι: Προβλήματα και λύσεις.

 Με το πόδι κυριολεκτικά πατημένο στο γκάζι συνεχίζει τα οδοιπορικά του σε όλη την Ήπειρο ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου έχει “χτενίσει” όλη την Περιφέρεια καταγράφοντας προβλήματα και αδυναμίες πάνω στα οποία έχει οικοδομήσει το πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Νέος σταθμός η Κόνιτσα. Ο Σπύρος Ριζόπουλος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Απόστολο Κορτσινόγλου και την υποψήφια με τους Ορίζοντες Ηπείρου της Π.Ε. Ιωαννίνων, Ρόζα Μπρούζου βρέθηκαν στο ιστορικό γεφύρι τη Κόνιτσας.

Όπως αναφέρει ο Απόστολος Κορτσινόγλου το γεφύρι της Κόνιτσας είναι παρατημένο και διατρέχει τον κίνδυνο να έχει την κατάληξη του γεφυριού της Πλάκας. Στις προτάσεις του Σπύρου Ριζόπουλου βρίσκεται η σύσταση μητρώου γεφυριών ούτως ώστε να καταγραφούν όλα τα γεφύρια της Ηπείρου με τις ανάγκες που έχει το καθένα. Έπειτα να δρομολογηθούν οι παρεμβάσεις που χρειάζεται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ακόμα ένα θέμα που καταγράφεται στο βίντεο είναι το ελλιπές οδικό δίκτυο που συνδέει την Κόνιτσα με τα Γιάννενα. Όπως επισημαίνουν τόσο η κυρία Μπρούζου όσο και ο κύριος Ριζόπουλος το δίκτυο είναι κατασκευασμένο με προδιαγραφές πολλών δεκαετιών πίσω χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις για πολλά χρόνια.

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου έχει τονίσει πολλές φορές πως ψηλά στην ατζέντα του προγράμματος του βρίσκεται η αναβάθμιση του οδικού δικτύου σε όλη την Ήπειρο. Οι ασφαλείς, γρήγορες και εύκολες μετακινήσεις αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Ζηρού – Το ψηφοδέλτιο “Μαζί για τον Πολίτη” με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργου Ζυγούρη κατέθεσε 171 υποψήφιους

Επόμενο Άρθρο

Επίσημα παρουσίαση του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” του Νίκου Γεωργάκου την Κυριακή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Ορίζοντες Ηπείρου: Η Ήπειρος οφείλει να τιμήσει συμβολικά και ουσιαστικά την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Προς  κο. Αλέξανδρο Καχριμάνη Περιφερειάρχη Ηπείρου                                     Δευτέρα […]