Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 13:15

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού ΒeActive συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Πρέβεζας

Ο  Δήμος Πρέβεζας συμμετέχει και φέτος στην  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού   ΒeActive (Nα είστε ενεργοί) και από 23-30 Σεπτεμβρίου διοργανώνει δράσεις ψυχαχωγίας και αθλητισμού που απευθύνονται σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτως ηλικίας και σκοπό έχουν να  κάνουν την κίνηση τρόπο ζωής.

Κάθε αθλητικός χώρος, κάθε γειτονιά, ακόμη και χώροι εργασίας  με τη συνεργασία αθλητικών φορέων, σωματείων και άλλων ιδιωτικών φορέων θα  φιλοξενήσουν  από τουρνουά μπάσκετ μέχρι άρση βαρών και ποδόσφαιρο  με  ελεύθερη συμμετοχή για όλους.

Η αθλητική εβδομάδα ξεκινά  με  το 1ο Διεθνές Τουρνουά   PETANQUE (ΑΜΠΑΛΙ ) που θα διεξαχθεί από 23-25 Σεπτεμβρίου  στην πόλη μας ,ενώ  από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως  Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί  Τουρνουά Τένις.

Καθημερινά δε,  θα  πραγματοποιούνται   δράσεις και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες

(Πρέβεζας, Ζαλόγγου και Λούρου) για τις οποίες θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση .

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας, τηλ.2682025325.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

«Ο Δήμος μας σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς και σωματεία συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Στόχος μας είναι να  ενεργοποιήσουμε τους δημότες μας και ο καθένας από μας να  βάλει την άσκηση στη ζωή του.Ζούμε σε έναν  τόπο που προσφέρει  δεκάδες  πανέμορφα σημεία για περίπατο, ήπια άσκηση και αθλητισμό. Η Εβδομάδα αυτή  ας αποτελέσει την  αφορμή να   κάνουμε το πρώτο βήμα και να  περάσουμε ποιοτικό χρόνο  με τον εαυτό μας ή με την παρέα  μας. Μένουμε ενεργοί, βάζουμε την κίνηση στην καθημερινότητά μας ,χαιρόμαστε τη φύση και κερδίζουμε μια καλύτερη ζωή».


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα διανομή τροφίμων από το Δήμο Πάργας μέσω του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (TEBA/FED)

Επόμενο Άρθρο

Απορρίφτηκαν τα φωτοβολταϊκά στο «Βόιδι» και στη «Κάτω Βλάχα» της Κρανιάς και του Θεσπρωτικού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Έκρηξη Πρέβεζα: Οι καταγγελίες της οικογένειας του 49χρονου νεκρού – Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το ατύχημα στο ίδιο σημείο το 2016

Οι συγγενείς του καταγγέλλουν στο Newpost ότι σχεδόν καθημερινά γυρνούσε με τα μάτια […]