Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 3:41

Στην ΕΡΤ3 η Βαρκάδα στον Αχέροντα και οι σπηλιές της Περσεφόνης (βίντεο)

Στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ3 ”Περίμετρος” παρουσιάστηκε για ακόμη μία φορά ο ποταμός Αχέροντας και στις σπηλιές της Περσεφόνης, το πρωΐ της Πέμπτης με πρωτοβουλία της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας. Στην εκπομπή ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Πολύκαρπος Χαλκίδης μαζί με τον ξεναγό Χρήστο Χριστοδούλου, παρουσίασαν την διαδρομή που μπορεί να κάνουν οι επισκέπτες στην περιοχή με τα παραδοσιακά βαρκάκια, μια περιήγηση που κρατά περίπου μία ώρα.

Συνδυάζει θάλασσα, σπηλιές και φυσικά τον ποταμό Αχέροντα, ακούγοντας την ιστορία από τον ξεναγό, κάτι που έχει προσελκύσει πάρα πολλούς επισκέπτες.

Ο κ. Χαλκίδης αναφέρθηκε επίσης και στις τιμές που υπάρχουν σε ξενοδοχεία και δωμάτια, που ξεκινούν από τα 40 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 80 ευρώ, τιμές για όλα τα βαλάντια, ενώ τόνισε ότι οι ομπρέλες δεν χρεώνονται, όπως σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Στο τέλος ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων επιφύλαξε μία έκπληξη για τους παρουσιαστές, παρουσιάζοντας τον βαρκάρη, ο οποίος ήταν ντυμένος ως ”χάρος” και κρατώντας το δρεπάνι χαιρέτησε την εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=XXpJA9oH33c


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους από 4-8 Μαΐου

Επόμενο Άρθρο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 2η συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο Πολιτικής Προστασίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...