Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 10:31

Στην εκδήλωση για την Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών συμμετείχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών,  η υπεύθυνη γυναικείας επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Πρέβεζας κα Αγγελική Κωνσταντινίδη παρευρέθηκε προσκεκλημένη στην σημαντική εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών» που διοργάνωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης οι συναρμόδιοι επί της θεματολογίας Υπουργοί κ. Κωστής Χατζηδάκης και κ. Τάκης Θεοδωρικάκος καθώς και οι Υφυπουργοί κ. Μαρία Συρεγγέλα, και
κ. Γιώργος Κώτσηρας.

Εστίαση αποδόθηκε στην υποστήριξη των συμπολιτών μας και κυρίως στις γυναίκες και τα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια. Αναφορά έγινε επίσης στις νέες σύγχρονες κοινοτικές δομές Ψυχικής Υγείας που δημιουργήθηκαν σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Εκτενής ενημέρωση επίσης έλαβε χώρα, αναφορικά με την έναρξη λειτουργίας της 24ωρης Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, η οποία αποτελεί έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας και υποστήριξης.

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η υποστελέχωση των Δομών Υγείας του Νομού Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Στάση εργασίας των υγειoνομικών την Πέμπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...