Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 12:13

Στελέχη του Κ.Κ.Ε επισκέφθηκαν το εργοτάξιο του Δήμου Πρέβεζας

Περιοδεία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στο εργοτάξιο του Δήμου Πρέβεζας μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Πούμπη Γιώργο. Συνομιλώντας με τους εργαζόμενους ανέδειξαν πως οι εργαζόμενοι του δήμου μπροστά σε όλες τις εκλογικές μάχες πρέπει να ενισχύσουν το ΚΚΕ, να δώσουν την ψήφο στην πραγματική δύναμη που θα κατατεθεί στους αγώνες των εργαζομένων. Να αξιοποιήσουν την πείρα τους καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα οι κομμουνιστές ήταν αυτοί που υπερασπίστηκαν τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, που πάλεψαν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για τους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι», που κατάφεραν μέσα από τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι πλαί πλάι με τους κομμουνιστές να έχουν κατακτήσεις.

Πως πρέπει να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσους τους έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση, με τους μισθούς που δε φτάνουν να βγάλουν το μήνα, με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, με την εκτόξευση της ακρίβειας. Να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια θυσιάζουν τη ζωή των εργαζομένων για να προχωρά η ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος τους.

Επομένως τα διλλήματα που προβάλλουν από την μια η ΝΔ για «σταθερή κυβέρνηση» και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ το για δήθεν “προοδευτική διακυβέρνηση”, είναι κάλπικα και δεν έχουν καμιά σχέση με τους εργαζόμενους. Γιατί όλοι τους, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ είναι με το ταμείο ανάκαμψης και τα προαπαιτούμενά του που θα τα πληρώνει μια ζωή ο λαός και που θα τσακίζονται τα δικαιώματά του για να ενισχύονται οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Και αυτό φάνηκε και όταν ο καθένας τους ήταν κυβέρνηση αλλά και όταν ήταν αντιπολίτευση που μαζί ψήφιζαν τα αντιλαϊκά μέτρα. Επομένως την επόμενη των εκλογών όλα αυτά θα είναι εδώ.

Το πραγματικό δίλλημα που υψώνεται μπροστά είναι ή δυνατή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και χειρότερα ή αδύναμη κυβέρνηση και δυνατός ο λαός, οι εργαζόμενοι και το κίνημά τους, δυνατοί οι αγώνες τους για να φρενάρουν τα αντιλαϊκά σχέδια με ένα πολύ δυνατό ΚΚΕ. Που θα τους κοντράρει μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, μέσα και έξω από τη Βουλή, παντού. Γιατί οι εργαζόμενοι, ο λαός μπορούν  να βάλουν τη σφραγίδα τους στις εξελίξεις, να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές, με το μοναδικό κόμμα που μπορεί να τους υπερασπιστεί, το ΚΚΕ. 

Προηγούμενο Άρθρο

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Ανακοίνωση προς όλα τα Γκρουπ, Καρναβαλιστές, φίλους & φίλες

Επόμενο Άρθρο

Επιστολή Ντακαλέξη στον Υπουργό Εργασίας για την παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...