Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:50

Στα προημιτελικά του Αμστελφέιν η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ζευγάρωσε τις νίκες της στο πολύ δυνατό τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Αμστελφέιν της Ολλανδίας και προκρίθηκε στις “8” καλύτερες. Εκτός προημιτελικών έμεινε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της έδωσε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία κέρδισε τη Ρουμάνα qualifier Andreea Prisacariu με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Αμστελφέιν, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Η 28χρονη Ελληνίδα, η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά 60.000 δολαρίων του Τσάρλεστον, στον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της, ανέτρεψε το 0-2 στο 1ο σετ, προηγήθηκε με 4-2 και αργότερα το κατέκτησε με 6-4.

Στο 2ο σετ αν και είχε προηγηθεί με 3-1, ισοφαρίστηκε στο 6ο game σε 3-3. Έκανε όμως αμέσως νέο break για να ανακτήσει το πάνω χέρι στο 4-3 και μετά από ένα μεγάλο σε διάρκεια game, στο οποίο έσβησε και 2 break points, κράτησε το σερβίς της και έφτασε στο 5-3. Στο 10ο game κράτησε ξανά το σερβίς της και ολοκλήρωσε τη νίκη της σε 1 ώρα και 52 λεπτά αγώνα.

Αύριο η Δέσποινα θα μπει στη μάχη των προημιτελικών, αντιμετωπίζοντας την 31χρονη Ρουμάνα Alexandra Cadantu, μια παίκτρια που μπορεί τώρα να βρίσκεται στο Νο.282 του κόσμου, όμως έχει φτάσει έως το Νο.59 της WTA.

Για τη φάση των “16” αγωνίστηκε σήμερα και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει τη Δέσποινα στα προημιτελικά. Αν και ήταν μπροστά με σετ, η Βαλεντίνη ηττήθηκε έπειτα από κλειστό παιχνίδι με την Ολλανδέζα Suzan Lamens με 6-4, 2-6, 1-6, σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Προηγούμενο Άρθρο

Με μετάλλια επιστρέφουν τα κορίτσια του Γ.Σ Κλεοπάτρα από την Πάτρα

Επόμενο Άρθρο

Παραδόθηκαν οι νέες υποδομές προσβασιμότητας ΑΜΕΑ Δήμου Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...