Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 21:42

Στα Ιωάννινα μεταφέρεται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας – Κανένας κίνδυνος για την υγεία του (βίντεο)

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρεται αυτή την στιγμή ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ, λίγο μετά της μία το μεσημέρι στην Λ. Ιωαννίνων στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας στον οδηγό της μηχανής, οι γιατροί έκριναν την μεταφορά του στα Ιωάννινα, καθώς μετά τα αποτελέσματα από την αξονική τομογραφία, βρέθηκαν μικρά αιματώματα στο κεφάλι, κάτι το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς δεν εμπνέει καμιά ανησυχία για την ζωή του.

Όλα έγιναν λίγο μετά της μία το μεσημέρι της Μ. Τρίτη, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να περάσει στην απέναντι πλευρά έκλεισε τον δρόμο στον οδηγό της μοτοσυκλέτας, ο οποίος χτύπησε πλαγιοπετωπικά στην πόρτα του οδηγού.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να φύγει πολλά μέτρα μακρυά, ενώ το Ι.Χ ακινητοποιήθηκε.

Επί τόπου έσπευσαν πολλοί διερχόμενοι οδηγοί, αλλά και περαστικοί, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους δύο τραυματίες.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φορούσε κράνος και προστατευτικό τζάκετ μηχανής, κάτι όπου σύμφωνα με τους ειδικούς αυτά του έσωσαν τη ζωή.

Ο ίδιος ωστόσο σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενών, αλλά και ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο, ήταν ακινητοποιημένος στην άσφαλτο για περισσότερο από πενήντα λεπτά, αφού την ώρα του ατυχήματος δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Έτσι χρειάστηκε να έρθουν ασθενοφόρα από την Φιλιππιάδα και την Άρτα, προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, με τους συγγενείς των τραυματιών να μιλούν για πρωτόγνωρες καταστάσεις, εξαγριωμένοι από το συμβάν.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, περιπολικά της τροχαίας καθώς και πυροσβεστικό, το οποίο χρειάστηκε προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό του Ι.Χ, καθώς με την σύγκρουση είχε φρακάρει η πόρτα του οδηγού.

Οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνόδευσαν τα ασθενοφόρα μέχρι το Νοσοκομείο προκειμένου να μην χαθεί και άλλος χρόνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onprevezanews.gr, το οποίο βρέθηκε στα έκτακτα του Νοσοκομείου, ο οδηγός του Ι.Χ έχει μικρά θλαστικά τραύματα και θα παραμείνει για νοσηλεία και παρακολούθηση στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, ενώ ο οδηγός της μηχανής μεταφέρεται για επιπλέον παρακολούθηση και εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη σπουδαστών της ΑΕΝ Ηπείρου σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους

Επόμενο Άρθρο

Η Ακολουθία του Επιταφίου στο Κοιμητήριο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...