Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:11

Στα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Στα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης καλεσμένος του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Τα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) πραγματοποιήθηκαν την 1η Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Εκτός της ΠτΔ, το παρών έδωσαν άνθρωποι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, οι οποίοι χειροκρότησαν τις επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν.

Μετά από αναγκαστικό «διάλειμμα» ενός έτους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το ΕΕΑ τίμησε, για πέμπτη φορά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

«Εύχομαι η αναγνώριση και η επιβράβευση των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αντέχουν στην κρίση και πρωτοπορούν, να εμπνεύσει περισσότερους νέους, ειδικά νεαρές γυναίκες, να επιτύχουν σε μια παγκόσμια οικονομία. Οι εμπνευσμένοι επιχειρηματίες που βραβεύουμε να βρουν γρήγορα μιμητές σε κάθε παραγωγικό κλάδο και η πολυμήχανη ενεργητικότητα των καινοτόμων επαγγελματιών να συνεχιστεί απρόσκοπτα, παραμερίζοντας τα εμπόδια της πανδημίας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που οικοδομούν με λογισμό κι όνειρο το κοινό μας μέλλον», επισήμανε η κυρία Σακελλαροπούλου κατά την ομιλία της στην εκδήλωση.

«Οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι εδώ. Είναι έτοιμες να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της χώρας και το ταλέντο των ανθρώπων της για να δημιουργήσουν νέο εθνικό πλούτο, θέσεις εργασίας και εισοδήματα… Ας τις εμπιστευτούμε. Ας τους δώσουμε τις ευκαιρίες που αξίζουν», ανέφερε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Προηγούμενο Άρθρο

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ: Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων για ένταξη για τον Νοέμβριο – Παράταση προθεσμίας για τον Οκτώβριο

Επόμενο Άρθρο

Estiasi Greece: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό Πολιτισμού πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Ιωάννου και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης

Στράτος Ιωάννου: Συνεχίζουμε συντονισμένα τις ενέργειες για την ανάδειξη του […]