Σταμπουλίδης: Σε 2 διαφορετικές γεωγραφικές ταχύτητες το άνοιγμα της αγοράς

Ημερομηνία:

Μεγάλη είναι η κινητικότητα της ηλεκτρονικής αγοράς, συγκριτικά με την πρώτη καραντίνα τον Απρίλιο, όπως ανέφερε ο ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης σε συνέντευξή του σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6».

Ο γενικός γραμματέας σημείωσε ότι τον Απρίλιο οι περισσότερες αγορές αφορούσαν σε τεχνολογικά είδη, ενώ πλέον οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα για οικιακή χρήση.

Για την άρση του lockdown, όλα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των ειδικών

Για την άρση του lockdown, επισήμανε ότι είναι νωρίς και όλα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των ειδικών. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, να υπάρξουν δυο διαφορετικές γεωγραφικές ταχύτητες για το άνοιγμα της αγοράς. Αλλά, όπως είπε, προς το παρόν, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τήρηση των μέτρων.

Στο μεταξύ, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να υπάρξει ένας συγκεκριμένος τρόπος για τη μετακίνηση των πολιτών, στα πρότυπα του 13033. «Υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί παράμετροι που εξετάζουμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για τα Χριστούγεννα, υπογράμμισε αυτό που ήδη είναι γνωστό, ότι φέτος θα εορταστούν διαφορετικά χωρίς μετακινήσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις σε σπίτια, καθώς όλοι αγωνιζόμαστε, όπως είπε, να μειωθούν τα κρούσματα και να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Επισήμανε, ότι χρειάζεται ψυχραιμία και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την κεντρική διαχείριση.

Πηγή:skai.gr

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρέβεζα: Δράση αλληλεγγύης για την εξάλειψη της φτώχειας από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και την «Connect Ionian»

Ενημέρωση των πολιτών και συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών...

Πρέβεζα: Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο ΚΑΠΗ Δήμου Πρέβεζας –...

atpreveza.gr: Μία οφειλόμενη απάντηση στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο…

Ο Δήμος Πρέβεζας με Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα...

«Αναβιώνοντας τους Θεούς της Νικόπολης»: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για την πολιτιστική κληρονομιά μέσα από τα μάτια των παιδιών

Μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην πολιτιστική κληρονομιά της Νικόπολης...