Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:04

Στίβος: Πρώτος και στην Κύπρο ο Αντρέα Μίτα σε διεθνή συνάντηση (γραφήματα)

Στην Κύπρο βρέθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη η Εθνική Ομάδα στίβου Κ18, με πολυπληθή ομάδα, λαμβάνοντας συμμετοχή στην Διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου.
Η ομάδα συγκροτήθηκε με βάση τις εμφανίσεις αθλητών και αθλητριών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, το οποίο έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Βόλο.
Όπως ήταν φυσικό στην ομάδα συμμετείχε και ο Αντρέα Μίτα του Α.Σ Πρέβεζας ΄’ΕΥ ΖΗΝ”  μαζί με την προπονήτρια του Σίλα Γέροντα.
Στο αγώνισμα του ύψους συμμετείχαν 5 αθλητές (3 Κύπριοι και 2 Έλληνες), με τον Αντρέα Μίτα, για ακόμη μία φορά να αφήνει πίσω όλους τους αντιπάλους του.
Ο αθλητής του ΕΥΖΗΝ ξεκίνησε τις προσπάθειες του από το 1,85μ. επιτυχημένα, θέλοντας να βάλει τις πρώτες βάσεις, ενώ συνέχισε στο 1,90μ. επίσης επιτυχημένα.
Ακολούθησε η προσπάθεια στο 1,95μ. εκεί όπου ένα μικρό λάθος έκανε τον αθλητή του πρεβεζάνικου συλλόγου να ρίξει τον πήχη, αφήνοντας όμως και αυτό το ύψος.
Στην συνέχεια ο Αντρέα Μίτα και πάντα υπό τις οδηγίες της προπονήτριας του πέρασε επιτυχημένα το 1,98μ., για να ακολουθήσει το 2,01μ. επίσης επιτυχημένα, εκεί όπου όλοι οι υπόλοιποι είχαν σταματήσει με αποτυχημένες προσπάθειες.
Ωστόσο ο αθλητής του ΕΥ ΖΗΝ δοκίμασε και στο 2,04μ. κάνοντας τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε για τον Πρεβεζάνο αθλητή, ο οποίος τερμάτισε στην 1η θέση περνώντας το 2,01μ., λαμβάνοντας το χρυσό μετάλλιο.
Η διοίκηση του συλλόγου τέλος, ευχαριστεί δημόσια τον επιχειρηματία της Πρέβεζας Γιώργο Τσουμελέκα, για την ευγενική του χορηγία, η οποία συνετέλεσε στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του αθλητή Αντρέα Μίτα.
Δείτε τα γραφήματα:
Προηγούμενο Άρθρο

Χάρτες ECDC: Στο κόκκινο η Ήπειρος μετά την αύξηση κρουσμάτων

Επόμενο Άρθρο

4,3 Ρίχτερ αναστάτωσαν τα Γιάννινα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...