Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 20:57

Σπ. Ριζόπουλος : 5% του προϋπολογισμού της Περιφέρειας σε υποδομές για πρόσβαση των ΑΜΕΑ

Συνεχίζονται τα οδοιπορικά του Σπύρου Ριζόπουλου σε όλη την Ήπειρο. Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου σε στενή συνεργασία με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης περπατάει στις περιφερειακές ενότητες με στόχο να αναδείξει προβλήματα και να δώσει λύσεις.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στην Άρτα και μαζί με την υποψήφια της Π.Ε. Άρτας Βάσω Τζιομάκη κατέγραψαν το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης υποδομών για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ.

Σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο αποτυπώνεται η καθημερινότητα της Βάσως η οποία καλείται για κάθε μέτρο που διανύει να δίνει πραγματικό αγώνα.

Ενδεικτικό της έλλειψης οργάνωσης και ενιαίου σχεδιασμού που υπάρχει σε αυτοδιοικητικό επίπεδο είναι το παράδειγμα έξω από τον ΟΑΕΔ στην Άρτα. Στο συγκριμένο σημείο υπάρχει κατάλληλος μηχανισμός για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στο κτίριο της υπηρεσίας, ωστόσο ουδέποτε προβλέφθηκε το πώς θα φτάσει μέχρι εκεί το άτομο καθώς η πρόσβαση από το πεζοδρόμιο είναι κυριολεκτικά αδύνατη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να ασχοληθεί προσωπικά με αυτά τα ζητήματα και να χρηματοδοτήσει με το 5% του προϋπολογισμού της Περιφερείας τις κατάλληλες υποδομές που θα κάνουν τη ζωή των ΑΜΕΑ πιο εύκολη και την Ήπειρο πιο ανθρώπινη.

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσίαση  του βιβλίου  “Μαμά μου θα με βοηθήσεις να περπατήσω; Εμένα με αγαπάτε;” το  Σάββατο στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

“Ηχηρή” αυτοδιοικητική “μεταγραφή” για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ – Υποψήφια με τον Γιώργο Νίτσα και η Χριστίνα Σάφη-Παπαγεωργίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...