Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, 19:06

Σπ. Ριζόπουλος: Τα βήματα για ισοβαρή τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας

Τις προτάσεις του για μια ισοβαρή  τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας παρουσιάζει σε νέο βίντεο ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», μαζί με τον  υποψήφιο της Π.Ε. Πρέβεζας  Παύλο Μήτσο, βρέθηκαν στο Καναλάκι Πρέβεζας και έβαλαν στο «μικροσκόπιο» την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο κύριος Μήτσος, η προσέλευση τουρισμού στην περιοχή παρουσιάζει μεγάλες ανισότητες , με το βάρος να πέφτει περισσότερο στην Πάργα και τα άλλα σημεία  να είναι αρκετά πίσω.  Γενικότερα η Ήπειρος δεν παρουσιάζει άνοδο του  τουριστικού της προϊόντος καθώς όπως επισημαίνεται,  η συμμετοχή της στο εθνικό προϊόν παραμένει κολλημένη στο 2% για πολλά χρόνια.

Ο κύριος Ριζόπουλος στο βίντεο τονίζει πως ο τουρισμός στην Ήπειρο είναι οδικός και ως εκ τούτου πρέπει να δοθεί έμφαση στα οδικά δίκτυα. Η αναβάθμιση των δρόμων  βρίσκεται στις προτεραιότητες του προγράμματος του για την Ήπειρο.

Επιπλέον όπως καταγράφεται στο βίντεο , ο τουρισμός στην Ήπειρο δεν είναι επαναλαμβανόμενος, που σημαίνει ότι η στρατηγική με τις εκθέσεις τουρισμού κρίνεται αποτυχημένη. Ως εκ τούτου ο Σπύρος Ριζόπουλος αναφέρει πως  πρέπει να χαραχθεί εκ νέου στρατηγική με καλύτερη και πληρέστερη παρουσία του τουριστικού προϊόντος  της Ηπείρου στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόγραμμα εορτασμού του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Πρεβέζης

Επόμενο Άρθρο

Στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Δράκος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...