Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 18:42

Σπ. Ριζόπουλος: “Με πρόγραμμα στους πολίτες” και στη Θεσπρωτία

Στη Θεσπρωτία συνέχισε την περιοδεία του “Με πρόγραμμα στους πολίτες” ο Σπύρος Ριζόπουλος. Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στην Θεσπρωτία όπου περιόδευσε μαζί με υποψήφιους της παράταξης του.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έχει αναλάβει ο ίδιος την καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών γύρω από το πρόγραμμα διακυβέρνησης που έχουν καταρτίσει οι Ορίζοντες Ηπείρου. Η ομάδα των Οριζόντων Ηπείρου βρέθηκε στην Πλαταριά, στα Σύβοτα, στην Πέρδικα, στο Μαργαρίτι και στη Μαζαρακιά, όπου μοιράστηκαν έντυπα προγράμματα και φυλλάδια με κωδικό QR ο οποίος παραπέμπει στην ηλεκτρονική μορφή του προγράμματος.

Ο κύριος Ριζόπουλος έχει καταστήσει σαφές πως το πρόγραμμα του για την Ήπειρο είναι εφικτό, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο για αυτό άλλωστε είναι και το σημείο υπεροχής έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών της Περιφέρειας.

Τον επικεφαλής της παράταξης συνόδευαν οι υποψήφιοι της Π.Ε. Θεσπρωτίας Μάγδα Τάτση, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μπαλαούρας, Βαγγέλης Μπαϊκούσης, Μαρία Λίτσιου , Βασιλική Κωστάκη , Ασημούλα Γουρνάρη -Σεϊτανίδη και Χρήστος Σγουρίδης.

Προηγούμενο Άρθρο

Κάλεσμα της Συνέλευσης Συντονισμού Εργαζομένων – Ανέργων Πρέβεζας σε συγκέντρωση στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Επόμενο Άρθρο

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρή γυναίκα στην Πάλτση Μαγνησίας – Είχε καταπλακωθεί από ξύλα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...