Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 7:37

Σπύρος Ριζόπουλος: Στην Ήπειρο θα φτιάξουμε τα μεγάλα έργα που της αξίζουν (video)

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κεντρική ομιλία του επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου στην Ελεούσα, του Δήμου Ζίτσας. Η εκδήλωση έγινε σε ανοιχτό χώρο και παρά τη βροχή, δεκάδες κόσμου έδωσε δυναμικό παρών.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το προηγούμενο βράδυ στην Άρτα ο Σπύρος Ριζόπουλος ξεκίνησε με σημεία από το πρόγραμμα του για την Ήπειρο και την Π.Ε. Ιωαννίνων. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως για τους Ορίζοντες Ηπείρου στόχος είναι η νίκη από την πρώτη Κυριακή με κυρίαρχο σύνθημα το “Πρώτοι από την πρώτη”!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τα μεγάλα έργα στην Ήπειρο θα γίνουν! Το τελεφερίκ που θα ενώνει Συρράκο – Καλαρρύτες. Η γέφυρα για το νησάκι των Ιωαννίνων. Η αναβάθμιση του οδικού άξονα Ιωάννινα – Καλπάκι είναι μερικά από τα έργα που είναι απολύτως εφικτά και θα υλοποιηθούν την πρώτη 5ετία διακυβέρνησης του.

Ο κύριος Ριζόπουλος δεν δίστασε να μιλήσει για την ανάγκη αναδιάρθρωσης της βιομηχανικής ζώνης με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Απαιτείται, ανέφερε, ένα νέο χωροταξικό πλαίσιο καθώς αυτή τη στιγμή επικρατεί μια άναρχη κατάσταση. Κατοικίες, ενεργειακές υποδομές, κτηνοτροφικές μονάδες δημιουργούν μια χαώδη εικόνα που δεν ταιριάζει στους σύγχρονους πολίτες.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στην επιβίωση και την “άνθιση” της ανεξάρτητης παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου” λέγοντας πως αντέξαμε πολλά και όχι μόνο δεν διαλυθήκαμε αλλά είμαστε εδώ, πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι από το 2019 να κυβερνήσουμε. Είμαστε η μοναδική λύση για την Ήπειρο και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους γι αυτό και μας φοβούνται.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έκανε εκτενή αναφορά στους υποψηφίους της Π.Ε. Ιωαννίνων. Ωστόσο στάθηκε στους υποψηφίους με καταγωγή από τη Β. Ήπειρο λέγοντας πως δεν τους βλέπουμε μόνο για τη συλλογή των ψήφων. Αυτό αποδεικνύεται καθώς είμαστε η μόνη παράταξη που δίνει λόγο και βήμα στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου για αυτό και έχουμε 7 υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο μας. Άλλωστε είπε, εμείς είμαστε αυτοί που τον Νοέμβριο προτείναμε στα τρία μεγάλα κόμματα, την εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας που δίνεται στους ομογενής, να την δώσουν σε Έλληνες από τη Βόρεια Ήπειρο.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Υπόσχεση για τα παιδιά – Υπόσχεση για τον Πολιτισμό… του Σωκράτη Νικολού

Επόμενο Άρθρο

Ο Θανάσης Ηλιόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό ”Ήπειρος Όλον”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...