Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 21:46

Σπύρος Κόκκαλης: ”Ο κόσμος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα μέτρα”

Με τους επιδημιολογικούς δείκτες καθημερινά αν αυξάνονται στην Ελλάδα και τον αριθμό των κρουσμάτων να είναι σταθερά πάνω από τα 6.000, η κυβέρνηση εξέδωσε νέα μέτρα για την εστίαση τα οποία ισχύουν ήδη από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος των Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης μιλώντας στο onprevezanews.gr τόνισε ότι ναι μεν ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ωστόσο όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

”Ο κόσμος προσπαθεί να προσαρμοστεί. Θα πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα, προκειμένου να κάνουμε γιορτές.Είναι δύσκολα για όλους μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς” τονίζει ο Σπύρος Κόκκαλης.

Οι έλεγχοι γίνονται καθημερινά σε καταστήματα εστίασης και όχι μόνο από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, οι οποίοι ελέγχουν στις επιχειρήσεις τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά και τις βεβαιώσεις των διαγνωστικών τεστ, είτε εντός είτε εκτός καταστήματος, όπως άλλωστε προβλέπεται από την τελευταία ΚΥΑ.

Τα πρόστιμα για τους παραβάτες και τις επιχειρήσεις είναι ”τσουχτερά” και δυσβάσταχτα για τους επιχειρηματίες, οι οποίοι βλέπουν μόνιμους πελάτες που είχαν πλέον να μην πηγαίνουν να απολαύσουν το καφέ τους.

Αστυνομικοί και μεικτά κλιμάκια να συνεχίσουν τους ελέγχους σε καθημερινοί βάση, για αυτό και όλοι θα πρέπει να τηρούν υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Προηγούμενο Άρθρο

Δωρεάν rapid test σε Κ.Υ και ΤΟΜΥ

Επόμενο Άρθρο

Πως θα γίνεται η εξυπηρέτηση στο Επιμελητήριο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...