Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:55

Σπύρος Κόκκαλης: ”Η επιστροφή μας έγινε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα” (βίντεο)

Το πρώτο βήμα έγινε, με την εστίαση να κάνει… Ανάσταση τη Δευτέρα του Πάσχα και τον κόσμο να στηρίζει τις επιχειρήσεις που επέλεξαν να ανοίξουν. Έγινε το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα της εποχής του κορονοϊού.

Χωρίς παρατράγουδα, με μέτρα και συμμόρφωση (όχι μόνο από τους επαγγελματίες αλλά και από τους πελάτες), η εστίαση «επέστρεψε» ύστερα από έξι μήνες και αν κρίνει κανείς από την ανταπόκριση του κόσμου τα πράγματα θα πάνε καλά.

Ο πρόεδρος των Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr, είπε: ”Είμαστε ευχαριστημένοι που ανοίξαμε μετά από τόσους μήνες. Τηρούμε όλα τα μέτρα, τόσο οι επιχειρήσεις όσο και ο κόσμος. Βέβαια δεν υπήρχε προσέλευση επισκεπτών από άλλες περιοχές λόγω της απαγόρευσης, ωστόσο πήγαμε καλά.”Ο κ. Κόκκαλης είναι ένας από τους ανθρώπους της εστίασης που ήδη έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ από την θέση του προέδρου παροτρύνει και τους υπόλοιπους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να υπάρχει προστασία ενάντια στον covid-19.Αυτό τουλάχιστον ελπίζουν όλοι: πως τα πράγματα θα πάνε καλά και δεν θα χρειαστεί η εστίαση να κλείσει ξανά.

Στην Πρέβεζα παντού, όσα μαγαζιά άνοιξαν, γέμισαν. Το ωράριο (22:45) και η μουσική είναι μειονέκτημα αλλά ακόμα κι αυτό υπάρχει διάθεση να ξεπεραστεί.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Κόκκαλης στην κάμερα του onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

92 rapid test στην Πρέβεζα – Όλα αρνητικά

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλη ζήτηση τα εμβόλια της Johnson & Johnson στην Πρέβεζα – Ξεκινούν 5 Μαΐου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...