Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 17:01

Σπύρος Κόκκαλης: ”Είναι υποχρέωση όλων μας να τηρούμε τα μέτρα..” (βίντεο)

Ο πρόεδρος του συλλόγου εστίασης και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης, ήταν ένας από τους πρεβεζάνους, που το πρωΐ του Σάββατου βρέθηκε στο πάρκιγκ της Πλατείας Ανδρούτσου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το rapid test.

”Είναι υποχρέωση όλων μας να τηρούμε τα μέτρα…”

Ο κ. Κόκκαλης μίλησε στην κάμερα του onprevezanews.gr τόσο για το rapid test που έκανε, όσο και για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην εστίαση.

”Είναι υποχρέωση όλων μας να κάνουμε το τεστ και να τηρούμε όλα τα μέτρα για την προστασία όλων μας” είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία που ενδεχομένως να ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης σε όλη την χώρα ο πρόεδρος του συλλόγου εστίασης και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας είπε χαρακτηριστικά: ” εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ημερομηνίες, αλλά για πρόγνωση, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε. Αν υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ανοίξουμε αυτή η ημερομηνία είναι η 21η Δεκεμβρίου και αυτό για να βοηθήσουμε την αγορά”.

”Αν δεν ανοίξουμε τώρα θα ανοίξουμε το νέο έτος και κανείς δεν γνωρίζει τα δεδομένα” κατέληξε ο κ. Κόκκαλης.

Όσον αφορά την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν στην υπουργό Πολιτισμού κ. Μελδώνη 50 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα σχετικά με τα μπιλιετάκια που έστειλε η ΑΕΠΙ για τα πνευματικά δικαιώματα της μουσική ο κ. Κόκκαλης είπε: ”Συνηθίζεται στην Ελλάδα να γίνονται κάποια αστεία. Είναι και αυτό ένα από τα αστεία. Τα καταστήματα είναι κλειστά και αυτοί θέλουν χρήματα. Πρόκειται για μία άστοχη ενέργεια”.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Αρνητικά 174 rapid test στον Δήμο Πρέβεζας (φωτογραφίες-βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

ΣΕΕΛΦΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Επιστολή Διαμαρτυρίας για απόσυρση τροπολογίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...