Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 13:04

Σπύρος Βελέντζας: ”Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ”

Ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας, ο ιατρός Σπύρος Βελέντζας με προσωπικό του μήνυμα στο προφίλ του στο facebook ανακοίνωσε την αποχώρισή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από 20 χρόνια μέσα στα οποία υποστήριξε, βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις.

Δείτε το μήνυμά του:

Αποχωρώ από το κόμμα στο οποίο ανήκα και υποστήριζα με πίστη και αφοσίωση από την αρχή της ίδρυσης του το 2004,αφού ήμουν από τα ιδρυτικά του μέλη στην περιοχή μας.

Η απόφασή μου αυτή δεν ήταν εύκολη και συνοδεύεται από αντιφατικά συναισθήματα.

Όμως αυτή μου η απόφαση αντανακλά τις θεμελιώδεις μου διαφωνίες για τις πολιτικές αρχές καθώς και τον τρόπο άσκησης της πολιτικής που έχει υιοθετήσει η νέα ηγεσία του κόμματος.

Αυτές οι πολιτικές δεν αντιστοιχούν στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις οποίες εντάχτηκα και συμμετείχα σ’ αυτόν.

Ο κύκλος έκλεισε.

Από την διαδρομή μου στον ΣΥΡΙΖΑ κρατάω στις αναμνήσεις μου όλους τους συντρόφους, ιδιαίτερα από την πρώτη περίοδο, που μοιραστήκαμε τους κοινούς αγώνες για ισότητα και δικαιοσύνη, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, τις ελπίδες και τις απογοητεύσεις.

Συναρπαστικό ταξίδι..

Πολύτιμες εμπειρίες..

Η ιδεολογία μου δεν άλλαξε! Παραμένω στο χώρο της αριστεράς για μια δικαιότερη κοινωνία με όραμα και ορίζοντα τον δημοκρατικό σοσιαλισμό.

Βέβαια η ιδεολογία από μόνη της δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Όμως ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς ιδεολογία.

Και η ιδεολογία της αλλαγής δεν μπορεί να είναι προς τα δεξιά.

Προηγούμενο Άρθρο

Έπεσε μαντρότοιχος της πύλης του κάστρου του Αγ. Ανδρέα – Αποκλείστηκαν οι κάτοικοι της περιοχής (video)

Επόμενο Άρθρο

Στα βραβεία του ΕΒΕΑ για το 2023 ο Γιάννης Μπούρης και η Αγγελική Κωνσταντινίδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...