Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 23:43

Σπουδαία κίνηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας – Αποχαιρέτησαν τους μαθητές με δώρα και ευχές

Με ευχές και πολλά δώρα αποχαιρέτησαν τους μαθητές της έκτης τάξης, τα οποία τη νέα σχολική χρονιά θα πηγαίνουν στη 1η γυμνασίου προχώρησε το Σάββατο το μεσημέρι ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας.

28 μαθητές και μαθήτριες έδωσαν ραντεβού στο κατάστημα Κυανή Ακτή και αφού απόλαυσαν το μπάνιο τους στην θάλασσα, πάντα υπό τον βλέμμα γονέων και μελών του Δ.Σ, στη συνέχεια κάθισαν και έφαγαν.

Το Δ.Σ μάλιστα έδωσε και πολλά δώρα σε όλους τους μαθητές, όπως μπλουζάκια (όπου τυπώθηκαν στην επιχείρηση Φώτης Ζέρβας), αναμνηστικά, μπρελόκ, αλλά με μία υπόσχεση, να ξαναβρεθούν και πάλι σε δέκα χρόνια από το τώρα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Χρήστος Μήτσης και ο ταμίας Χάρης Σιαμάνης έδωσαν τα δώρα σε όλα τα παιδιά.

‘’Ήταν μία γιορτή, όπου όλοι οι μαθητές το ευχαριστήθηκαν και εμείς ως σύλλογος δώσαμε πολλά δώρα και αναμνηστικά στα παιδιά’’ είπε ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μήτσης.

Προηγούμενο Άρθρο

Φωτιά και εκρήξεις σε κάδο σκουπιδιών – Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής

Επόμενο Άρθρο

Μαγεία χρωμάτων στο Δημοτικό Σχολείο του Μύτικα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...