Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 15:00

Σπουδαία διάκριση για τον Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα σε διεθνής αγώνες online της Φιλανδίας

 

Μια εξαιρετική εμφάνιση και σπουδαία διάκριση κατέλαβε η ομάδα του Α.Γ.Σ. Κλεοπάτρα Πρέβεζας σε διεθνής αγώνες που έγινε online από το Sport Club VANTAA της Φιλανδίας στις 22 Νοεμβρίου.Οι αγώνες έγιναν διαδικτυακά λόγω της Πανδημίας του κορονοϊού με την ομάδα της Πρέβεζας να αγωνίζεται στην κατηγορία short 10-12 με 9 αθλήτριες.

Η ομάδα της γυμνάστρια Βάσως Ζαντραβέλη στο άθλημα της Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής αποτελούνταν από Μπάλλα Έλενα, Αποστόλου Κατερίνα, Αποστόλου Ίριδα, Ράπτη Μαρίνα, Παπατσώστου Αναστασία, Ντάγγα Αγγελίνα, Τσιτσέ Ειρήνη, Μπενετάτου Αφροδίτη και Σπυρίδωνος Σύλα.

Οι αθλήτριες της Πρέβεζας παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα από το ΔΑΚ Πρέβεζας και δέχθηκαν τα χειροκροτήματα όλων όσων το παρακολούθησαν.

Ο βαθμός δυσκολίας ήταν αρκετά υψηλός, ενώ το αποτέλεσμα δικαίωσε την προπονήτρια Βάσω Ζαντραβέλη, αφού τα κορίτσια της συγκέντρωσαν 12,350 βαθμούς.

Στους Online αυτούς αγώνες συμμετείχαν 30 ομάδες συνολικά από Φιλανδία, Κίνα, Κορέα, Δανία, Ρωσία, Εσθονία, Ισπανία και Ελλάδα.

Δείτε την συμμετοχή των κοριτσιών του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα

Η επιστολή της Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Συγχαρητήρια στις Ελληνικές ομάδες που έλαβαν σήμερα μέρος στους on line αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

Με την άψογη διοργάνωση της παρουσίασης του αγώνα από το Sport Club VANTAA της Φιλανδίας τον παρακολουθήσαμε μέσω διαδικτύου και ήταν μία εμπειρία όπου οι ομάδες και τα σωματεία προσαρμόζονται στους νέους τρόπους ζωής και επικοινωνίας.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους προπονητές τους που μέσω πανδημίας παρουσίασαν ωραία προγράμματα προσαρμοσμένα με τους κανονισμούς.

Οι Ελληνικές ομάδες που εκπροσώπησαν την χώρα μας ήταν ο “ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ” και ο “ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ” με τις ομάδες “Tocco Magico”, “Aelia”, “Icarus” και “Kleopatra Children”.

Προτρέπουμε όλα τα σωματεία να είναι σε ετοιμότητα για τους Πανελλήνιους Αγώνες, που σε περίπτωση αναστολής εντός γηπέδων, θα γίνει με παραπλήσιο τρόπο on line διαδικτυακά, όπως είχαμε αναφέρει από τον περασμένο Αύγουστο.

Προηγούμενο Άρθρο

Προσοχή κίνδυνος λόγω κακοκαιρίας – Κορμός δέντρου κρέμεται στον αέρα

Επόμενο Άρθρο

Εξαδάκτυλος: Καθόλου καλή ιδέα να ανοίξουν τα μαγαζιά στις 14 Δεκεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...