Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:33

Σπάσιμο αγωγού στην Παργινόσκαλα – Άμεση αποκατάσταση από την ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και αυξάνονται τα προβλήματα της ύδρευσης στην πόλη της Πρέβεζας και όχι μόνο, αφού οι συχνές βλάβες κυρίως από σπασίματα στους αγωγούς, δημιουργούν τεράστια θέματα.

Ένα τέτοιο πρόβλημα από σπάσιμο αγωγού σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Παργινόσκαλας στον Παντοκράτορα, εκεί όπου από εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του παλαιού αγωγού με νέο δίκτυο σωλήνων.

Τα προβλήματα είναι φυσικό να γίνονται, αφού το δίκτυο της πόλης είναι 40 και πλέον ετών, κάτι που είχε δηλώσει και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στην ραδιοφωνική εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη στο Ράδιο Πρέβεζα 93, την Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Αν και τα προβλήματα είναι συχνά όπως προαναφέραμε, ωστόσο η άμεση επέμβαση των συνεργείων της επιχείρησης, με την έγκαιρη ενημέρωση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβα, προσπαθούν έστω και έτσι να δώσουν λύσεις.

‘’Γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθούμε να αποκαθιστούμε τις ζημιές όσο πιο γρήγορα μπορούμε και να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα οι δημότες μας’’ τόνισε ο Φώτης Ζέρβας μιλώντας στο onprevezanews.gr.

Ο Φώτης Ζέρβας ωστόσο ποτέ δεν ξεχνά να ευχαριστεί δημόσια τους εργαζόμενους της επιχείρησης, οι οποίοι πολλές φορές και πλέον του ωραρίου τους, εργάζονται, για να μην έχει η πόλη προβλήματα στην υδροδότηση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας με προσωπική του ανάρτηση στο facebook, ευχαριστεί τους εργαζόμενους Μπρίκο και Τάτση για την άμεση ανταπόκριση, καθώς επίσης και τον κ. Λαϊνά.

Για τον Φώτη Ζέρβα ο Δήμαρχος Πρέβεζας είχε πει στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη: ‘’έκανα ίσως την πιο κατάλληλη επιλογή στον πρόσωπο του κ. Ζέρβα για την ΔΕΥΑ Πρέβεζας’’.

Προηγούμενο Άρθρο

Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε δασώδη περιοχή στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ο Μηνας Μπάμπος νέος πρόεδρος του Απόλλωνα Πάργας – Όλοι οι Παργινοί ενωμένοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...