Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 20:49

Σοβαρά τραυματισμένος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Κέρκυρας ο ‘’βιαστής του Κάβου’’

Μετά από ένα θρίλερ και μία τρελή καταδίωξη, οι διωκτικές αρχές κατάφεραν και συνέλαβαν τον ‘’βιαστή του Κάβου’’ στην περιοχή της Λευκίμμης.

Ο 47χρονος στην προσπάθεια του να ξεφύγει από το ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει άντρες της αστυνομικής διεύθυνσης Κέρκυρας και μετά από 2,5 περίπου ώρες, βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Γόρδιου.

Όταν ο κλοιός των αστυνομικών έσφιξε για τον ‘’δράκο’’, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει πέφτοντας σε μια χαράδρα από ύψος περίπου 25 μέτρων.

Όμως δεν υπολόγισε καλά και έτσι βρέθηκε στο κενό χτυπώντας κατά την πτώση του σε πολλά σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onprevezanews.gr ο 47χρονος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην λεκάνη και στα πλευρά, καθώς επίσης και στα γόνατα, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο ‘’βιαστής του Κάβου’’ μετά τον απεγκλωβισμό του από άντρες της πυροσβεστικής, μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας με ασθενοφόρο, εκεί όπου το κτίριο είναι περικυκλωμένο από δεκάδες αστυνομικούς, θυμίζοντας φρούριο.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εγκυμονεί κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο οι γιατροί θα κρίνουν αν θα προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση ή όχι, κάτι που αν γίνει θα γίνει αύριο.

Πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του

Ο 47χρονος οπλοφορούσε, αφού μαζί του βρέθηκε και μία καραμπίνα την ώρα της σύλληψής του, ωστόσο οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του όταν τον αναγνώρισε περαστικός στην περιοχής της Λευκίμμης, όπου κρυβότανε.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας από την πρώτη στιγμή και έπειτα από τις καταγγελίες από μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως δράστης την είχε απαγάγει και την κρατούσε όμηρο, ενώ υπό την απειλή της ζωής της, τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Έτσι έπειτα από την καταγγελία της 34χρονης και αφού την αναζητούσαν επί 2 περίπου ημέρες, οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας με την συνδρομή ειδικών εκπαιδευμένων σκύλων, χτένιζαν όλες τις περιοχές, ακόμη και τις πιο δύσβατες για ένα 15νθήμερο, προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Φωτογραφία: corfutvnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Condor: Προς Ελλάδα το 50% των πτήσεων που ανακοίνωσε, ανάμεσά τους και η Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

‘’Μια προσπάθεια γεννημένη από παιδιά… για παιδιά με αγάπη’’ στην Αγ. Κυριακή Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...