Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 5:12

Σινώπη Τουρκίας: Σήμερα η θρησκευτική τελετή της κηδείας του γιατρού Γιάννη Γεωργίου (φωτογραφία-βίντεο)

Έναν μήνας πέρασε χωρίς το γιατρό Γιάννη Γεωργίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό, έπειτα από μάχη που έδωσε σε Νοσοκομείο της Τουρκίας, όπου βρίσκονταν στην πατρίδα της συζύγου του Τζούλη.

Ο ξαφνικός θάνατος του Ανθρώπου πάνω από όλα και Επιστήμονα Γιάννη Γεωργίου προκάλεσε σοκ και θλίψη όχι μόνο στην Πρέβεζα, αλλά και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, εκεί όπου ο Γιάννης πέρασε ασκώντας το λειτούργημα του ιατρού.

Σήμερα η σύζυγος του και η οικογένειά της πραγματοποίησαν την θρησκευτική τελετή της κηδείας του Γιάννη, στην Σινώπη της Τουρκίας, για αυτό τον λόγο κλήθηκε  ιερέας από το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.

Η τελετή μεταδόθηκε στην Πρέβεζα, ζωντανά μέσω social media από την Σινώπη της Τουρκίας, τελετή που παρακολούθησαν ο αδελφό του Γιάννη, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και φίλοι του γιατρού, ο οποίος άφησε πίσω του ένα τεράστιο κενό.

Την μετάδοση της τελετής διοργάνωσαν η σύζυγος του Γιάννη και ο αγαπημένος του φίλος και δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός.

Ο Ιατρός Γιάννης Γεωργίου έφυγε από κοντά μας ξημερώματα της 8ης Νοεμβρίου, ενώ σήμερα και λόγω της λήξης της καραντίνας που υπήρχε στην Τουρκία, πραγματοποιήθηκε η θρησκευτική τελετή, ως ένας φόρος τιμής στον Έλληνα και ιατρό Γιάννη Γεωργίου.

Στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί υπάρχει μία μαρμάρινη πλάκα που γράφει:

”Λατρεμένος Σύζυγος, Γιος, Αδελφός και Φίλος. Δρ. Ιωάννης Γεωργίου 22.11.1969 – 8.11.2020 – Φώτισες τη ζωή μας με την αγάπη σου”

Δείτε το βίντεο της θρησκευτικής τελετής

Το βίντεο καθώς επίσης και η φωτογραφία παραχωρήθηκαν από την σύζυγο του αείμνηστου Ιωάννη Γεωργίου.

Το onprevezanews.gr εκφράζει την βαθειά του θλίψη – Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει

Προηγούμενο Άρθρο

”Με αγάπη ο κουρέας σας” – Μήνυμα αισιοδοξίας από Πρεβεζάνο κουρέα

Επόμενο Άρθρο

Voucher 200 ευρώ για μαθητές και φοιτητές για αγορά tablet, laptop ή υπολογιστή – Τα κριτήρια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...