Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 20:30

Σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνει για το μήνα Σεπτέμβριο ο Δήμος Πρέβεζας

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε με ιδιαίτερη χαρά τη  διεξαγωγή μιας σειράς αθλητικών γεγονότων που θα πραγματοποιηθούν κατά το μήνα  Σεπτέμβριο  στην Πρέβεζα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών εκδηλώσεων, τις οποίες διοργανώνει και φιλοξενεί ο Δήμος, προκειμένου να προωθήσει  τον αθλητισμό  και να δώσει κίνητρο σε όλους  να “υιοθετήσουν” έναν  υγιεινό τρόπο ζωής εντάσσοντας την κίνηση στην καθημερινότητά τους.

Αναλυτικά, τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα είναι τα εξής:

  1. Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού, 6-8 Σεπτεμβρίου: Το συνέδριο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από την Ευρώπη για να συζητήσουν τις επιπτώσεις του τουρισμού στην τοπική οικονομία και πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τον τομέα περαιτέρω.
  2. Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ανδρούτσου θα πραγματοποιηθούν Αγώνες Επίδειξης TEAKWONDO από τα αθλητικά σωματεία ΑΤΛΑΣ & ΕΥΚΛΕΑΣ  , Ρυθμική Γυμναστική από τον Α.Σ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ  ΚΑΙ από τον Χοροχώρο ΕΚΦΡΑΣΗ Χορό
  3. Ακτια-Αγώνες Κολύμβησης, 9 Σεπτεμβρίου: Θα πραγματοποιηθούν αγωνίσματα κολύμβησης σε διάφορες κατηγορίες, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της κολύμβησης να απολαύσουν ένα Σάββατο γεμάτο δράση και ανταγωνισμό.
  4. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO GREEKSERIES – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ – Αγώνες Ορειβατικής Ποδηλασίας, 16 – 17 Σεπτεμβρίου. Προσφέρουμε στους ποδηλάτες μας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής διοργάνωσης.

5.. Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Διοργανώνουν Τουρνουά Βόλεϊ από 22-24 Σεπτεμβρίου.

Στο Τουρνουά εκτός από την ομάδα του συλλόγου συμμετέχουν και τρεις ομάδες ανώτερης Εθνικής κατηγορίας .

Σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε και να υποστηρίξετε αυτά τα αθλητικά γεγονότα, που προωθούν τον αθλητισμό και την ενεργό ζωή στην κοινότητά μας.

Η συμμετοχή και η ενθάρρυνσή σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία αυτών των αθλητικών εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες,  μπορείτε να επικοινωνείτε   με το γραφείο αθλητισμού του Δήμου μας στο τηλέφωνο 2682025325 (κτίριο πρώην Λαϊκής Αγοράς).

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στα ερχόμενα γεγονότα.

Προηγούμενο Άρθρο

Υπογράφηκε σύμφωνο φιλίας και αδερφοποίησης μεταξύ των Δήμων Πάργας και Tursi Ιταλίας

Επόμενο Άρθρο

Γιώργος Πασσάς – Από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Γεωργάκου (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...