Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:49

Σε ρόλο μαέστρου ο Κώστας Αντύπας στην Πάτρα (video)

Οι νεάνιδες της ομάδας μπάσκετ Νικόπολη Πρέβεζας από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου βρέθηκαν στην Πάτρα, προκειμένουν να συμματάσχουν στο Promitheas Park Tournaments για πρωτη φορά στην ιστορία τους, κάτι που αποτελεί τιμή για το πρεβεζάνικο μπάσκετ, καθώς στο συγκεκριμένο τουρνουά λαμβάνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες της χώρας.

Μετά το τέλος του αγώνα Σ.Κ Νικόπολη με την ομάδα ΚΑΟ Μελισσίων, ο προπονητής της Πρέβεζας Κώστας Αντύπας, ανέλαβε και χρέη μαέστρου, καθώς η μουσική είναι από τις μεγάλες του αγάπες, καθώς ασχολείται και επαγγελματικά για πάρα πολλά χρόνια, αφού γράφει στίχους, μουσική και φυσικά ερμηνεύει.

Ο Κώστας Αντύπας συγκέντρωσε τα κορίτσια των δύο ομάδων στο κέντρο του γηπέδου, πήρε ύφος μαέστρου και τα κορίτσια ερμήνευσαν το Καλή Χρονιά (πάει ο παλιός ο χρόνος).

Το αποτέλεσμα μοναδικό όπως φαίνεται και από το βίντεο όπως δόθηκε στην δημοσιότητα από τον Κώστα Αντύπα, το οποίο ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ.

Τα κορίτσια και οι προπονητές του ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ & KAO ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ σας εύχονται μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά!!!

Καλή Χρονιά με υγεία…

Προηγούμενο Άρθρο

United Cup: Με το ένα πόδι στα νοκ άουτ η Ελλάδα

Επόμενο Άρθρο

Ο σωστός χρόνος του π. Δημητρίου Μπόκου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...