Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:01

Σε κατασκευαστική αστοχία απέδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου την κατολίσθηση στο έργο αντιστήριξης του Σαρακήνικου Πάργας – Δρομολογήθηκε ήδη η αποκατάστασή του

Στο θέμα του “Σαρακήνικου” Πάργας και της πρόσφατης κατολίσθησης που πραγματοποιήθηκε σε τμήμα του έργου αντιστήριξης αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Ο κ. Καχριμάνης απέδωσε τη ζημιά σε κατασκευαστική αστοχία προσθέτοντας ωστόσο ότι ήδη έχει ανατεθεί γεωλογική μελέτη, από την οποία θα προκύψει αν τα αίτια της αστοχίας οφείλονται ή όχι στα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τι ενδεχομένως επιπλέον θα απαιτηθεί.
Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, στο διαγωνισμό του οποίου συμμετείχαν επτά εταιρίες, με την τελική ανάδοχο εργοληπτική εταιρία να καταθέτει έκπτωση 46% και ποσό 32.400 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). «Από τα 1.000 περίπου έργα που υλοποιήσαμε ή υλοποιούμε, υπήρξε και ένα τέτοιας φύσης πρόβλημα. Αυτό βρήκαν για να κάνουν μηδενιστική κριτική ορισμένοι;» αναρωτήθηκε τέλος ο κ .Καχριμάνης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε κριτική και δημοσιεύματα που έγιναν για το συγκεκριμένο θέμα.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Ομάδα διαχείρισης covid-19 από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Εταιρία Δημοσκοπήσεων ”χτύπησε” την Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...