Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 17:52

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκη κηρύχθηκε ο Δήμος Πρέβεζας

Μετά τα τελευταία έντονα καιρικά φαινόμενα και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε Κοινότητες του Δήμου Πρέβεζας η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας με υπογραφή του γενικού γραμματέα Βασίλη Παπαγεωργίου, κήρυξε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τον Δήμο Πρέβεζας.

Ο Δήμος Πρέβεζας έστειλε αίτημα στην Περιφέρεια στις 26 Ιανουαρίου και λόγω της εκτάκτου καταστάσεως το αίτημα έγινε αμέσως αποδεκτό.

Η πολιτική προστασία μάλιστα εξέδωσε και την παρακάτω ανακοίνωση:

Την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πρέβεζας της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν από τις 20-01-2021 έως τις 26-01-2021 στην παραπάνω περιοχή, σύμφωνα με τα ανωτέρω 7 και 8 σχετικά. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 20 Ιουλίου 2021. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συμπεριλαμβάνονται και οι 3 δημοτικές ενότητες, αφού προβλήματα δημιουργήθηκαν τόσο στον Δήμο Πρέβεζας, όσο και στις Δημοτικές Ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου.

Προηγούμενο Άρθρο

ΟΑΕΔ: Δίμηνη παράταση στα επιδόματα ανεργίας – Πότε και πόσα θα πληρωθούν οι δικαιούχοι

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: Πάμε L.A; – Πες τη γνώμη σου!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...