Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 4:17

Σε καθημερινό επίπεδο οι επαφές του υποψήφιου δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα με τους πολίτες του Δήμου

Με τους πολίτες του Μύτικα, ξεκίνησε τον κύκλο των επαφών του ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας  Γιώργος Νίτσας, το απόγευμα της Παρασκευής 22/9.Για ακόμη μια φορά, ο υπ. Δήμαρχος έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους συγχωριανούς του, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα.

Δεύτερος σταθμός το Σάββατο το απόγευμα ήταν η δημοτική κοινότητα Μυρσίνης – Μεγαδέντρου όπου ο υπ. Δήμαρχος μίλησε και στα δύο χωριά και δέχθηκε την υποστήριξη των πολιτών όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Κυριακή πρωί ο κος Νίτσας βρέθηκε στην Καμαρίνα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Χειμαδιό.

Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο εκφράστηκαν εύλογοι προβληματισμοί από τους κατοίκους που αφορούσαν προβλήματα όπως  καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, νερό, φως, παιδικές χαρές, αστική συγκοινωνία και πολλά ακόμη, ενώ από μέρους του υποψηφίου δημάρχου δόθηκαν εύστοχες και ρεαλιστικές απαντήσεις ενώ οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για το πρόγραμμα της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ”, το οποίο απαντά με ολιστικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της “ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Καιρός – κακοκαιρία Elias: Νέα επιδείνωση από την Τετάρτη, ισχυρές βροχές και στην Αττική

Επόμενο Άρθρο

Δύσκολος χειμώνας με ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης και «ράλι» ανόδου στα τρόφιμα – Ανησυχία για ρεύμα και φυσικό αέριο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...