Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 13:18

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο δικός μας Στράτος Καλλίνικος

Το όνομα του είχε συνδεθεί για πάρα πολλά χρόνια με την αγαπημένη του ομάδα τον ΠΑΣ Πρέβεζα με ένα γήπεδο να τον φωνάζει με το μικρό του όνομα… ΣΤΡΑΤΟΣ.

Ο Στράτος Καλλίνικος, ο δικός μας Στράτος δεν είναι πια μαζί μας, αφού έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε ηλικία 75 ετών, αφήνοντας πίσω τα 3 παιδιά του τον Διονύση, τον Στέφανο και τον Μίμη, οι οποίοι έμειναν μαζί του ως την τελευταία στιγμή.

Ο Στράτος Καλλίνικος ήταν ένας μαχητής της ζωής, ακούραστός και παρόλα τα προβλήματα και τις ατυχίες που του επεφύλαξε η τύχη και η μοίρα, ο ίδιος τα αντιμετώπιζε όλα με το χαμόγελο και μία τεράστια δύναμη.

Πότε δεν τα παράτησε, ποτέ δεν είπε όχι σε τίποτα… πάντα ήταν εκεί… υπερασπιστής για την οικογένειά του, αλλά και για την μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Για πάνω από 60 χρόνια στα γήπεδα, εκατοντάδες ταξίδια στο νομό και σε όλη την Ελλάδα, παρακολουθώντας τον ΠΑΣ από τον πάγκο ως φροντιστής.

Πάλεψε όσο μπορούσε περισσότερο, ακόμα και όταν πριν από κάποιους μήνες έχασε από κοντά του την αγαπημένη του σύζυγό Χριστίνα, εκείνος έμεινες όρθιος κοντά και δίπλα στα παιδιά του.

Όμως ξημερώματα της 24η Οκτωβρίου οι δυνάμεις του τον άφησαν για να πάει να συναντήσει την αγαπημένη του Χριστίνα και όλους εκείνους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον ΠΑΣ, προκειμένου να κάνουν τα πλάνα για το πρωτάθλημα των Ουρανών.

Μεγάλη η θλίψη όχι μόνο για την οικογένειά του η απώλεια του Στράτου Καλλίνικου, αλλά και για τους περισσότερους από εμάς που ασχοληθήκαμε ή παρακολουθούσαμε το ποδόσφαιρό της Πρέβεζας.

”Ο Στράτος Καλλίνινος ήταν αδελφικός φίλος με τον πατέρα μου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή 28 Ιουνίου του 1995 σε ηλικία μόλις 47 ετών. Με τον Στράτο μοιράζονταν πολλές ώρες μαζί καθημερινά, αφού και οι δύο μεγάλωσαν σε φτωχιές οικογένειές και για να τα φέρουν εις πέρας έπρεπε να δουλέψουν σκληρά, όπως και έκαναν, Όταν ο πατέρα μου χάθηκε και με έβλεπε ο Στράτος στον δρόμο μου μιλούσε πάντα για εκείνον και πάντα με δάκρυα στα μάτια.

Εύχομαι Στράτο τώρα να ξανασυναντηθείς με τον πατέρα μου και να κάνετε πάλι εκείνες τις συζητήσεις που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια”.

Γιάννης Βασιλειάδης.

Το onprevezanewsgr εκφράζει τα Θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πρέβεζα.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Μέτρα στήριξης στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά, ευάλωτους καταναλωτές, αγρότες και το Νοέμβριο

Επόμενο Άρθρο

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από την Ι.Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...