Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:22

Σε ετοιμότητα οι γονείς για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών στο γυμνάσιο-λύκειο Καναλλακίου

Τη διαβεβαίωση ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Καναλλακίου θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου έλαβε η επιτροπή γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μετά τον κύκλο επαφών που είχε με τους θεσμικούς παράγοντες του νομού (μεταξύ αυτών του αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου και του κυβερνητικού βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη).

Όπως τονίζουν τα μέλη της μετά και την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησαν στο χώρο εργασιών χώρο εργασιών του σχολείου διαπίστωσε επιτέλους μια ικανοποιητική στελέχωση του συνεργείου ,για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες.

Η επιτροπή θα ενημερώνεται για την πρόοδο των εργασιών σε τακτά χρονικά διαστήματα και η μη τήρηση των υποσχέσεων θα οδηγήσει σε περαιτέρω δυναμικές δράσεις και παρεμβάσεις ,αρχή γενομένης από την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε θα έχει αποτυπωθεί μια πρώτη εικόνα της πορείας των εργασιών.

“Παραμένουμε σε εγρήγορση έως ότου πετύχουμε την επιστροφή των παιδιών μας στο φυσικό τους χώρο, το σχολείο τους” καταλήγει η Επιτροπή γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου-λυκείου Καναλλακίου το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από το σεισμό της 21ης Μαρτίου.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας: Παράσταση διαμαρτυρίας στον επόπτη για τους 28 απλήρωτους

Επόμενο Άρθρο

Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων των τροχαίων δυστυχημάτων διοργανώνεται το Σάββατο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...