Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:30

Σάμος: Πάνω από 30 σεισμοί από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής – Μέχρι 4,2 Ρίχτερ

Οι δύο από αυτούς ήταν 4,2 Ρίχτερ και μάλιστα σημειώθηκαν απανωτοί.  Όλοι είχαν επίκεντρο κοντά στο νησί. Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου Άρη

α λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κανείς τα όσα ζουν οι γονείς της Κλαίρης και του Άρη, που ο σεισμός στην Σάμο έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής τους.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κομνηνός, πατέρας του Άρη, μίλησε στον ΣΚΑΪ και απλά συγκλόνισε περιγράφοντας τη στιγμή που βρήκαν τα δύο παιδιά, που κατάλαβε πως ο γιος του έχει καταπλακωθεί από τα χαλάσματα.

Όπως είπε, έψαχνε στην περιοχή μαζί με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής στην περιοχή. Εκείνος τον ειδοποίησε πως βρέθηκαν οι τσάντες των παιδιών.

Σε εκείνο το σημείο της περιγραφής, ο άτυχος πατέρας “σπάει” περιγράφοντας αυτά τα τραγικά λεπτά. Ανέφερε μετά βίας πως είδε τις τσάντες, είδε και το κινητό του γιου του, και τότε συνειδητοποίησαν πως ήταν πλακωμένα τα παιδιά.

“Να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα”

Πάγωσα όταν είδα τα φορεία του ΕΚΑΒ, είπα το ‘’παιχνίδι τελείωσε’’

Για μια ακόμα φορά απηύθυνε έκκληση να υπάρξουν δράσεις για τα εγκαταλελειμμένα κτίρια ώστε να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα από αυτό. Αυτό το ζήτημα έθεσε και την Παρασκευή ο ίδιος στον πρωθυπουργό.

Πρέπει να βρεθεί λύση με τα εγκαταλελειμμένα κτίρια στη μνήμη των παιδιών μας… Υπάρχουν εγκαταλελειμμένα κτίρια 30 – 40 χρόνων, και τα μπάζα να μαζέψουν οι υπάλληλοι του δήμου πάλι αυτά τα κτίρια θα εγκυμονούν κινδύνους.

Προηγούμενο Άρθρο

Συναγερμός στα Γιάννενα: Πάνω από 20 κρούσματα σε γηροκομείο

Επόμενο Άρθρο

Σοβαρές κατηγορίες για τους 3 μετά τους πυροβολισμούς στην ΒΙΠΕ – Στα Γιάννενα ο ένας τραυματίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...