Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 5:20

Ρεπορτάζ του ALPHA TV για το Νοσοκομείο και για θέματα υποδομών του Νομού Πρέβεζας

Η Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας από την ίδρυσή της έως και σήμερα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή προβολής του τουριστικού προϊόντος του Νομού της Πρέβεζας, παρουσιάζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις ομορφιές του τόπου μας σε Πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς.

Εκτός της ανάδειξης του Νομού και την τουριστική προβολή, η Ένωση έχει παρουσιάσει επίσης πολλές φορές τοπικά προϊόντα, αλλά και επιχειρήσεις οι οποίες συμβάλουν ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη της Πρέβεζας.

Όμως η Ένωση Ξενοδόχων δεν σταματά εκεί, αφού μέσα από την παρουσία της σε τηλεοπτικά παράθυρα και ρεπορτάζ, έχει αναδείξει και σημαντικά ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του Νομού.

Ζητήματα, όπου οι πολιτικές του παρελθόντος δεν ‘’άγγιξαν’’ και δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφήνοντας σημαντικά θέματα άλυτα.

Έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA TV και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουρδής, πραγματοποίησαν οδοιπορικό στην Πρέβεζα.

Μαζί με το συνεργείο του ALPHA, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο οποίος μίλησε στον δημοσιογράφο για τα σημαντικά ζητήματα και προβλήματα όπως το Νοσοκομείο Πρέβεζας, τους αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, το Κάστρο του Παντοκράτορα και τους μεγάλους οδικούς άξονες που δεν «αγγίζουν» τον Νομό μας.

Τρία σημαντικά ζητήματα που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει προτάσεις προς την επίλυσή τους.

Η Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας θα συνεχίζει μέσω των ρεπορτάζ και σε συνεργασίες που έχει με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας να εκθέτει σημαντικά ζητήματα που χρίζουν άμεσων απαντήσεων και λύσεων από την Πολιτεία.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Προηγούμενο Άρθρο

Τ.Ε. Πρέβεζας ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τη νέα φοροεπιδρομή σε βάρος των επαγγελματιών

Επόμενο Άρθρο

Φορολογικό νομοσχέδιο: Μισό εκατομμύριο επαγγελματίες θα πληρώσουν περισσότερο φόρο – Πώς διαμορφώνονται τα νέα τεκμαρτά εισοδήματα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...