Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 6:01

Π.Ε Πρέβεζας: Με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε ο Κωνσταντίνος Ντάκουλας

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε με το ψηφοδέλτιο των περιφερειακών εκλογών με επικεφαλής τον Στέφανο Ζούμπα, ο Κωνσταντινός Ντάκουλας για την Π.Ε Πρέβεζας.

 

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες ,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές, στο πλευρό του ιδιαίτερα αξιόλογου, Στέφανου Ζούμπα, υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ στην ΠΕ Πρέβεζας .

Είναι πραγματικά μεγάλη η τιμή να εκπροσωπήσω τον Νομό που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στις ερχόμενες εκλογές και να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Για όλη την περίοδο που θα ακολουθήσει, θέτω τον εαυτό μου στην δική σας ορθή κρίση και αυστηρή κριτική, καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου για περιφερειακός σύμβουλος, ελπίζοντας να γίνουμε μαζί μια δυνατή φωνή, φέρνοντας στο προσκήνιο όσα αφορούν τον τόπο, τη γενιά και την περιοχή μας.

Από την πλευρά μου θα παλέψω προσωπικά και με κάθε κόστος,  για την ανόρθωση του κόμματος ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και την ολική επαναφορά του στην κεντρική πολιτική σκηνή .

Με γνώμονα νέες ιδέες, καινοτόμα σχέδια και πρωτοποριακές δράσεις, θα πέσω στην μάχη της ψήφου, ώστε να κατορθώσω να θέσω τις ιδέες μου επιτάπητος και να αγωνιστώ για τα ιδανικά και τις ακλόνητες αξίες του κινήματος μου .

Με την ψήφο σας, θα μου δώσετε την δυνατότητα να εκπροσωπήσω τα ιδεώδη της παράταξης μου στην περιφέρεια και θα μεταφέρετε ένα ηχηρό μήνυμα πολιτικής ανανέωσης και αλλαγής

Έχοντας δει από κοντά την πολιτική τα τελευταία  χρόνια, πιστεύω ότι ΠΟΛΙΤΙΚΗ σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΑΛΛΑΓΗ σημαίνει ΑΓΩΝΑΣ.

Θα ήταν τιμή μου λοιπόν, να με εμπιστευτείτε σε αυτήν την πρώτη μου προσπάθεια και υπόσχομαι πως από τη δική μου πλευρά και θέση θα κάνω το καλύτερο δυνατό.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος  Ντάκουλας γεννήθηκα 1/7/2001 και μεγάλωσα στην Νέα Κερασούντα.

Είμαι τελειόφοιτος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Τα  προηγούμενα  δυο χρόνια εργαζόμουν ως καθηγητής σε Φροντιστήριο.

Η πολιτική μου ενασχόληση ξεκίνησε με την αρχή της φοίτησης μου.
Τα τελευταία 4 χρόνια, έχω συνεργαστεί με τον πρώην Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτή ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Παύλο Χρηστίδη.

Στις εκλογές ανάδειξης οργάνων του κόμματος έχω εκλεγεί στην Νομαρχιακή  Επιτροπή της Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Επόμενο Άρθρο

«Καμίνι» και σήμερα η Ήπειρος – Ανάσα δροσιάς από την Πέμπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...