Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:25

Πότε αποφασίζει ο Χρήστος Μπαϊλης το πολιτικό του μέλλον;

Ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης είναι από τους ανθρώπους που κρατούν χαμηλούν τόνους και μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει καμιά δημόσια δήλωση για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Αυτό έχει κάνει πολλούς να λένε στα καφενεία κυρίως ότι ο Χρήστος Μπαϊλης δεν θα κατέβει και έτσι δημιουργούν δικές τους φιλοσοφίες ή καλύτερα φαντασίες.

Ο Χρήστος Μπαϊλης είναι αρκετά έμπειρος και γνωρίζει όσο κανείς άλλος το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει κάτι επίσημο.

Ωστόσο πληροφορίες του onprevezanews.gr κάνουν λόγο ότι κάποιοι από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπαϊλη ήδη έχουν ξεκινήσει κουβέντες με άλλους πιθανόν υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν τον Δήμο Πρέβεζας.

Το πως θα το διαχειριστεί αυτό ο Χρήστος Μπαϊλης αν τελικά είναι αληθές, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ίσως εδώ να κολλάει το ”ουδείς αναντικατάστατος”.

Ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα για αποχώρηση από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπαϊλη, είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Βαγγέλης Γιαννουλάτος, ο οποίος έχοντας μια μακρά εμπειρία στην αυτοδιοίκηση ίσως να επιθυμεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο για το πολιτικό του μέλλον.

Όπως και να έχει ο Χρήστος Μπαϊλης γνωρίζει καλύτερα από τον οποιοδήποτε πως θα διαχειριστεί ίσως μία πιθανή αποχώρηση, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αποχωρεί ένας σύμβουλος από έναν συνδυασμό και προχωρεί σε έναν άλλον.

Υπάρχουν παραδείγματα και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, οπότε δεν θα μας κάνει καμία έκπληξη.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πόσο ισχυρός είναι ο Νίκος Γεωργάκος; Ποιοι φοβούνται την επανεκλογή του;

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...