Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 0:46

Πυροβολισμοί στην ΒΙΠΕ και 3 άτομα στο Νοσοκομειο

Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγη ώρα σε επιχείρηση που εδρεύει στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας, όταν έπειτα από διαπληκτισμό 3 ατόμων (δύο αδελφών και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης), τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης να ρίξει με κυνηγετικό όπλο εναντίο τους, αφού πρώτα είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λόγοι που οδήγησαν τον ιδιοκτήτη και τα δύο αδέλφια να οδηγηθούν σε αυτή την κατάσταση φέρεται να είναι οικονομικοί.

Όταν όμως η κουβέντα ξέφυγε από τα επιτρεπόμενα όρια οι τρεις άντρες ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να ρίξει με το όπλο εναντίον τους.

Ευτυχώς τα σκάγια από την καραμπίνα βρήκαν αρχικά στόχο το αυτοκίνητο των δύο αδελφών, ενώ ο ένας εκ των δύο φέρεται να χτυπήθηκε στο πρόσωπο.

Από τους πυροβολισμούς περίοικοι κάλεσαν στην αστυνομία όπου ισχυρές δυνάμεις μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, βρίσκοντας και τους τρεις άντρες τραυματισμένους.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν και τους τρεις στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι έρευνες για τα αίτια συνεχίζονται.

Περισσότερα σε λίγο…

Προηγούμενο Άρθρο

Ορισμοί διαιτητών 6ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία

Επόμενο Άρθρο

Ανοίγει ο δρόμος για τις αποζημιώσεις των πληγέντων από τον σεισμό της 21 Μαρτίου στην Δημοτική Ενότητα Φαναρίου του Δήμου Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...