Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 12:50

Πυγμαχία: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Πρεβεζάνος Λευτέρης Τσεβρενίδης

Το ταλέντο και η αγωνιστικότητα, ήταν για ακόμη μια φορά τα ”όπλα” του Πρεβεζάνου (καταγωγή από Ν. Κερασούντα), πυγμάχου Λευτέρη Τσεβρενίδη, ο οποίος για ακόμη μια φορά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που έγινε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πάτρας ”Παναγίας Αλεξιώτισσας”, κέρδισε τον αντίπαλό του, αθλητή του Γ.Ν.Ο.Ν. Άρη στην κατηγορία των 71 κιλών Παύλο Μπουρμπουρίδη.

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών που έγινε στην Πάτρα, ξεκίνησε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε σήμερα με τους τελικούς.

Ο Λευτέρης Τσεβρενίδης ανέβηκε το πρώτο σκαλί για τρίτη φορά στην καριέρα του, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας για να παρακολουθήσει τους αγώνες και ο πρόεδρος του Ποντιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κερασούντας και μέλος ΔΣ τις Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) Τζίμης Καραβασιλείου, ο οποίος συνεχάρη τον νεαρό πρωταθλητή που έχει καταγωγή από το χωριό του Δήμου Ζηρού.

Προηγούμενο Άρθρο

Crossfit : Στην Ελίτ της Ευρώπης ο Πρεβεζάνος γυμναστής Σπύρος Πεταλάς

Επόμενο Άρθρο

Α.Κ TAEKWON-DO Δήμου Ζηρού – «Διοργάνωση αγωνιστικής προπόνησης αθλητικών σωματείων TAEKWON DO ITF»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...