Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 20:16

Πτώσεις δέντρων σε περιοχές της Πρέβεζας – ΄΄Έπεσαν” τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια (video-pics)

Οι δυνατοί άνετοι που πνέουν τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Πρέβεζας ήταν η αιτία να προκληθούν τεράστια προβλήματα σε αρκετές περιοχές της Πρέβεζας με πτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος και Ίντερνετ.

Πιο συγκεκριμένα δεκάδες κάδοι απορριμμάτων επί της Λ. Ειρήνης και Λ. Ιωάννινων λόγω των δυνατών ανέμων μετακινήθηκαν από τις αρχικές τους θέσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσουν προβλήματα σε διερχόμενα οχήματα και δίκυκλα.

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα των Γυμνασίων στον Φόρο καθώς και στην Κυανή Ακτή για ακόμη μια φορά με αποτέλεσμα η αστυνομία να χρειαστεί να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων τοποθετώντας ειδικές ταινίες.

Επίσης λόγω των ανέμων έπεσαν πολλά από τα ξύλινα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού το οποίο είχε ήδη να ετοιμάζεται για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το onprevezanews.gr συνάντησε τον τοπικό σύμβουλο Δημήτρη Γκόλια, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή έξω προκειμένου να βοηθήσει όπου μπορεί, τοποθετώντας κορδέλες και να απομακρύνει κάδους από τους δρόμους….

Οι εικόνες που κατέγραψε το onprevezanews.gr αποκαλυπτικές.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ήττα εντός έδρας με 3-2 του Φιλαθλητικού από τα Βριλήσσια

Επόμενο Άρθρο

Τεράστιο πεύκο έπεσε πάνω σε μπαλκόνι δεύτερου ορόφου στην Πρέβεζα (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...